Dizi Haberleri

Arka Sokaklar Dizisi İzleyici Yorumları

Arka Sokaklar dizisi Kanal D televizyon kanalında yayınlanmaya devam ediyor. dizianaliz.com olarak izleyici görüşlerini merak edip gorevciyiz.com sitesinde bir anket açtırdık. Sitenin üyeleri dizi hakkındaki görüşlerini yazmaya başladı. Elbette ki bazı izleyiciler dizinin tekrar bölümlerini eski bölümlerden başlayarak izlediğinden eski bölümlerle ilgili yorumlar da gelecektir. Yorumlar geldikçe yazımıza izleyici görüşlerini ekleyeceğiz. Sizler de bu yazının altındaki yorum bölümünden dizi hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak belirtebilirsiniz. (Kullanıcıların isimleri gizlenmiştir. Yazım hataları giderilmiştir)

Arka Sokaklar İzleyici Yorumları

M**** K***: Hiç bıkmadan izlediğim ilk dizi Arka Sokaklar. Sebebini söylüyorum. Bu sebep zaten dizinin yıllardan beri devam etmesini de açıklar derecede olacaktır. Arka Sokaklar dizisi kesinlikle bir konuya adapte olmayıp her hafta farklı bir konuyu ele aldığı için bana etkileyici geliyor. Yani klasik pembe dizilerde kimin kiminle evleneceğini kimin kimini aldatacağını bekleyip saçma saçma düşüncelere kapılmaktansa aksiyon şeklinde bu dizide her hafta neyin ne olacağını bilmeden beklemek bana daha mantıklı geliyor. Sürprizlerle dolu bir dizi ve her hafta izleyiciyi şaşırtabiliyor. 500 bölümün üzerine çıkmasının sebebi de bence kesinlikle bu. Fakat artık ekibi yavaş yavaş değiştirmesi gerekiyor çünkü ekip sıkmaya başladı. Yavaş yavaş yeni yüzlere yer vermesi gerektiğini düşünüyorum ama bu konu diziyi izlemeyeceğim anlamına gelmez çünkü dizi kesinlikle sarıyor. 500 değil, 5.000 bölüme kadar gideceğine eminim.

M*** A*****: Kanal D ekranlarında 16 sezondur devam eden Arka Sokaklar yeni sezonuyla ve yeni kadrosuyla tekrardan cuma akşamları yayınlanacağının haberini duyurdu ! Uzun zamandır izlediğim Arka Sokaklar’ın ilk 6 sezonun inanılmaz sardığını fark ettim, şimdilerde izlediğim bölümlerin geçmişteki olaylarla aynı olduğunu ve senaryonun şuan böyle ilerlediğini fark ettim. Mesut karakterinin diziden ayrılmasıyla önümüzdeki sezon büyük bir reyting kaybı yaşayacağını düşünüyorum. Olayları ve mekanları ile her akşam yıllarca çoğu diziden fazla izlenmeyi başardı. Hüzün, mutluluk, aksiyon, heyecan hepsinin bir araya geldiği Arka Sokaklar’ın 7’den 70’e her türlü kitleye hitap ettiğini söyleyebilirim. Ailenizle gönül rahatlığıyla izleyeceğiniz nadir Türk yapımı dizilerden bir tanesi diyebiliriz. İlk bölümündeki kalite ve senaryo bile şu anki bölümlerden iyi olduğunu düşünüyorum. Küçük yaştaki oyuncular bile bu diziyle okudu ve büyüdüler. Şu andaki ismi sayılır oyuncuların çoğunun Arka Sokaklar dizisinde acemiliğini attığını ve daha sonradan popüler olduklarını fark ettim. Uzun zamandır final yapacak dense de günlük dizilerden bile uzun süreler yayınlanan bir dizi haline geldi. Gönül Dağı dizisiyle senaryo benzerliği olduğun düşünüyorum aile ortamı ve 90ları bence anlatıyor. Dizide güldüren şeylerden bir tanesi de başrol oyuncularının 30’dan fazla mermi yemesi fakat hala yaşıyor vaziyette olması olur galiba. Arka Sokaklar dizisini hiç izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim fakat şuan 1. bölümden başlarsanız son bölüme yaklaşmanız 5-6 sene sürebilir.

İ***** T****: Vay be… Dizi 16 sezondur yayında ve kararlılıkla aynı kanalda. İlk askerde 2010’da İstanbul’da vatani görevimi icra ederken akşamları erbaşı gazinosunda ilk bölümlerinin tekrarını izleyerek izlemeye başlamıştım. Benim için İstanbul emniyetinin suç önleme ve yakalama için bir kamu spotu olarak televizyona çıkan bir yayın ve bir dizi olarak izlemeye başlamıştım. Askerliğim boyunca izlemeye çalıştım. Harika hikayeler var. Ekip içindeki rekabet, karakter analizleri, ekip ruhu beni etkilemişti. Komiser Mesut karakteri nedeniyle belki Şevket Çoruh’tan etkilenmiş olabilirim. 2022’de 600’ü aşkın yayınla hala yayın hayatına devam etmekte. Her türlü olaya beyaz minibüs ile anonslara ‘olaya biz yakınız’ cevabı veren beni, benden alan bir yaklaşım var dizide. Kolluk kuvvetlerimizin ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz. Polislerin öz güvenle yetiştiklerinin bu dizi sayesinde biraz daha fazla farkında oluyoruz. ‘Rıza Baba’ gibi bir emniyet amiri, müdürü çok zor buluruz. Rıza Baba’nın olaylara ciddi yaklaşımı ve önem verişi sayesinde her bölümün ayrı bir tadı oluyor. Yaklaşık 14 ay askerliğimde her hafta yeni bölümünü arkadaşlarımla izledim. Her hafta, durağan değil bol aksiyonlu hikayeleri ile Amerikan polisiye dizilerini andırmıyor değil. Bu dizinin 2022’ye kadar yayınlanması gerçekten büyük bir başarı. Ana karakterlerin bazıları dışında sayamadığım çok sayıda oyuncu diziye hayat verdi. Herhalde yirminci senesine kadar diziye çok sayıda oyuncu gelip gidecek. Şu an iş tempom yüzünden televizyona vakit ayıramıyorum ama bilgisayarımda arşiv olarak baş yapıtlar arasında yer alıyor. İyi ki varlar. Yirminci seneyi görme dileği ile…

One thought on “Arka Sokaklar Dizisi İzleyici Yorumları

  • Yusuf

    Merhaba ben Yusuf ben Arka sokaklar dizisini çok beğenerek izliyorum ama benim çok sevdiğim oyuncular hepsi diziden çıktı buna çok üzüldüm Üzüldüğüm oyuncular Ali, Zeynep, Murat, Volkan ve tekin keşke bir daha dizi’ye dönseler o kadar çok sevinirim ki Arka Sokaklar dizisini ilk sezonundan 16.sezona kadar hiçbir bölümünü kaçırmadım çok severek ve çok beğenerek izliyorum ve herkese tavsiye ediyorum canı gönülden tebrik ediyorum başarınızın devamını diliyorum

Yorumlar kapatıldı.