Haberler

Payitaht Abdülhamid​ 142. Bölüm Fragmanı

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid dizisi 142. Bölüm fragmanı resmi YouTube kanalından yayınlandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? 141. bölüm ne gibi olaylara sahne oldu?

Payitaht Abdülhamid​ 142. Bölüm Fragman

Payitaht Abdülhamid Yeni Fragman https://youtu.be/iB_s_X3XUik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle ve ilgiyle sevilerek izlenen ekranların vazgeçilmez dizisi Payitaht Abdülhamit yine efsane bir bölümle ekranlara geldi.

Cuma akşamları Trt 1 ekranlarında 141. bölümü ile evlerimize konuk olan dizide Payitaht dizisinde işler çığırından çıkar ve önü alınamaz hale gelir. Selim Paşa’nın adından söz edilir edilmez hemen harekete geçen Sultan Abdülhamit yine yeniden bu olayların ardındaki gizli eli bulmak için hemen harekete geçer. Sultan Abdülhamit’in daveti üzerine İstanbul’a gelen hukukçu Martin Efendi öldürülür ve elbette buradaki en önemli husus bu cinayette kimin parmağı olduğunu ortaya çıkarabilmektir.

Sarayda işler iyiden iyiye arapsaçına döner. Aliye’nin tuzağına düşen Saliha neye uğradığını şaşırır. Gelin olma vaadiyle kandırılan Sabuha ise soluğu sarayda Naime’nin yanında alır. Aliye’nin önünde ise aşması gereken bir tek engel kalmıştır ve o engel de ablası Fatma’dır.

Payitaht Abdülhamid​ Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gelecek bölüm için heyecan zirve yapmış durumda. Acaba Fatma kız kardeşi Aliye’nin bu kirli oyunlarını bozabilecek ve deşifre edebilecek mi? Tahsin Paşa esir düştüğü gizli örgütün elinden kurtulabilecek mi? Sultan Abdülhamit ise devleti borçlarından kurtarmak ve dostlarını da düşmanlarından kurtarmak amacıyla Hindistan seferi hamlesini sahaya sürebilir. Acaba bu hamle ne kadar etkili olur hep birlikte izleyip göreceğiz. Gizli örgütün peşine düşen Eşref Aziz Paşa ise Şehzade Ahmet Nuri ile birlikte hareket edecek. Her bölümde tarihî olaylara tanıklık ettiğimiz Payitaht Abdülhamid dizisinde 142. Bölümde görüşmek üzere.

Bu arada bir hatırlatma

Payitaht Abdülhamid Final Mi Yapacak?

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, TRT 1’in ES Film imzalı dizisi Payitaht Abdülhamid bu sezon sonu ekrana veda edecek. Dört yıldır cuma akşamları ekranda olan dizinin 155. bölümüyle birlikte tamamlanması planlanıyor.