Dizi Haberleri

Sadakatsiz Konusu Ve Oyuncuları – Dizi Analizi

Med Yapım ve Mednova Yapım imzası taşıyan Sadakatsiz isimli haftalık televizyon dizisi Kanal D’de yayın hayatına 7 Ekim 2020 tarihinde başladı. Rating savaşlarının inanılmaz boyutlara ulaştığı, dizilerin alabildiğine birbiriyle yarıştığı, pandemi sürecinde hayatın eve sığdığı bu günlerde yeni bir dizi Kanal D ekranlarında ve elbette tabi ki bizler de evlerimizdeki koltuklarımızda yerimizi aldık. Dizinin yayınlanan fragmanı da çok konuşulmuş, dikkatleri üzerine çekmiş ve ilgi odağı olmuştu. Şimdi hep birlikte dizinin konusunu, olay örgüsünü ve senaryosunu ele alalım.

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerini başarılı oyuncular Cansu DERE’nin ve Caner CİNDORUK’un paylaştığı dizinin kadrosunda ise Burak SERGEN, Özge ÖZDER, Eren VURDEM, Yeliz KIVANCI, Hikmet KÖRMÜKÇÜ, Olcay YUSUFOĞLU ve Melis SÖZEN yer alıyor. Yine dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular da Nazlı BULUM, Gözde Seda ALTUNER, Emir Taro TEKİN, Onur Berk ARSLANOĞLU, Gamze BÜYÜKBAŞOĞLU, Mutlunur LAFÇI, Dora DALGIÇ, Merve AKIN, ALP AKAR, Oktay OY, Mahmut GÖKGÖZ, Selin AYDINLIOĞLU ve Bekir Hakan UYANIK. Oldukça geniş bir oyuncu kadroya sahip dizinin kadrosuna sonradan da Kenan ECE dahil oldu.

Sadakatsiz Selçuk Kim? Tarık Emir Tekin Kimdir Nereli?

Sadakatsiz Nil Kim? Nazlı Bulum Kimdir Nereli?

Sadakatsiz Gönül Kim? Gözde Seda Altuner Kimdir?

Sadakatsiz Serap Kim? Olcay Yusufoğlu Kimdir Nereli?

Sadakatsiz Hangi Yabancı Diziden Uyarlama?

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan YEŞİLYURT var. Senaryosunu Dilara PAMUK’un ve Kemal HAMAMCIOĞLU’nun yazdığı Sadakatsiz dizisi hem dram hem psikolojik gerilim türünde Türk yapımı bir televizyon dizisi olarak izleyicinin karşısındaki yerini alıyor. Dizi İngiliz yapımı Bbc Studios’un “Doctor Foster” isimli dizisinden uyarlandı.

Sadakatsiz Dizisi Konusu

Son dönemin başarılı ve popüler yapımları arasında yerini alan dizinin konusu ise aldatılmış bir kadının gözünü kin ve nefret bürümüş intikam duygusuyla nasıl yanıp tutuştuğunu ve o intikam için neleri göze aldığını, neler yapabileceğini çarpıcı sahneler eşliğinde bizlere aktarıyor.

Dizide başrol oyuncusu Asya (Cansu DERE) işinde son derece başarılı doktoru canlandırmaktadır. Hayat arkadaşı Volkan (Caner CİNDORUK) ile mutlu bir evlilikleri ve bu evlilikten de aşklarının meyvesi bir oğulları (Alp AKAR) vardır. Mutlu ve bir o kadar da huzurlu bu çekirdek ailenin bütün huzuru ve mutluluğu Asya’nın kocasının atkısında bulduğu saç telinin bir başkasına ait olabileceği şüphesiyle bir anda kaybolur. Saç telinin kime ait olduğunu öğrenmek isteyen Asya hemen araştırmalarına başlar. Kocasının kendisini aldattığı düşüncesiyle ve şüphesiyle bu araştırmalara girişen Asya, bir süre sonra kendisinin haksız olduğunu düşünerek asıl suçu, esas suçu kendinde aramaya başlar. Fakat gerçekler Asya’ nın yüzüne bir tokat misali çarpar ve karanlıkta kalmış gizli hakikatler bir bir gün yüzüne çıkar. Asya kocasının kendisini aldattığını öğrenir. Hem de kocasının iş arkadaşının kızıyla kendisini aldattığını öğrenen ve kızın da kocasından hamile kaldığını öğrenen Asya’nın içerisinde alev alev bir intikam ateşi yanar. Böyle iğrenç bir durumla karşı karşıya kalan ve yüz yüze gelen Asya için ise esas mücadele bundan sonra başlar.

Sadakatsiz 11. Bölüm Fragmanı