Dizi Haberleri

Emanet Yeni Kamera Arkası! Seher Eline Yılan Aldı

Kanal 7’nin sevilen dizisi Emanet dizisinin çekimlerinde yaşananlar da izleyiciler tarafından merak edilmekte. Dizinin kamera arkası görüntüleri internette oldukça araştırılmakta. Emanet dizisinin çekimleri esnasında ilginç yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. O görüntülerden birinde Emanet Seher eline yılan aldı. İşte görüntüler…

Emanet Yaman Eline Yılan Aldı!

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu ikilisi çekimler sırasında eline yılan aldı. İşte o anlar.

Emanet Dizisi Kamera Arkası

Emanet Dizisi Yeni Bölümde Neler Olacak? Dizi Analiz

Emanet dizisi Yaman büyük bir ikilem içinde kalır. Çünkü bir yandan Yusuf’u terk etmek istemez. Diğer yandan ise Yaman, Seher’i terk etmeye dayanamaz. Çünkü Yaman, artık tamamen Seher’e aşık olmuş durumda. Bu yüzden Yaman, son anda geri dönecek. Seher’in dediği şekilde davranacak. Çünkü Yusuf ile giderse onu tamamen kaybedeceğini biliyor. Bu yüzden Seher ile birlikte karar verip Yusuf’u sosyal hizmetlere geri verecekler. Sonrasında Yaman ve Seher, çabaları sayesinde Yusuf’un velayetini kazanacaklar.

Ayrıca Seher de artık Yaman’a aşık olacak ve onunla birlikte hayatına yeni bir başlangıç yapacak. İkbal ise planlarının boşa çıktığını görünce sinirden çılgına dönecek. Hatta İkbal yeni planlar hazırlayacak ve kendi sonunu getirmiş olacak. Çünkü Yaman, onun hain olduğunu öğrenecek ve onu sonsuza dek hayatlarından çıkaracak.

Ali, Kiraz’ı kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelir. Kiraz’ı kaybetmek istemeyen Ali, bir karar verecek. Ali, Kiraz’a duygularını anlatmak isteyecek. Kiraz ise Sultan halanın kendisine yaptıklarını Ali’ye söylemeyecek. Kiraz’ın Ali’den bir şeyler gizlemesi hata yapmasına neden oluyor. Çünkü Kiraz’ın bir şeyleri gizlemesi onların arasının açılmasına neden olacak ama sonradan onlar bu sorunların da üstesinden gelecek. Çünkü Ali ve Kiraz birbirini seviyor ve aralarında güçlü bir bağ oluştu. Bu güçlü bağ sayesinde onlar tüm zorlukları aşacak.

Emanet Dizisi reytingleri yükselmeye devam ediyor. Son bölümü ile (2.48) 20. Olmayı başardı. Reytinglerin düzenli olarak arttığını görüyoruz. Bu gidişle ilk 10’a gelmesi bekleniliyor. Bakalım dizinin yeni bölümlerinde reytingler artacak mı?