Dizi Haberleri

İyi Günde Kötü Günde Konusu Ve Oyuncuları – Star TV Yeni Dizi Tanıtımı

Bu sezon oldukça fazla sayıda yeni Türk dizileri televizyon kanallarında yer almaya başlayacak. Bu yüzden 2020 yeni diziler arama sorgusu bir çok kişi tarafından arama motorlarında aranmaya başlandı. Bu yüzden biz de dizi analiz sitesi olarak sizlere İyi Günde Kötü Günde dizi hakkında bilgiler içeren bir yazı hazırladık. Dizinin oyuncuları kimler konusu ne? İlk bölümü ne zaman ve yeni fragman yayınlandı mı? gibi konulara değineceğiz.

Yeni Elçin Sangu Dizisi İyi Günde Kötü Günde Dizisi

Seyircileri nasıl bir dizi bekliyor? İşte yeni dizi İyi Günde Kötü Günde’ye dair tüm ayrıntılar…

İyi Günde Kötü Günde, O3 Medya yapımı, yönetmeliğini Barış Erçetin’ın yaptığı, Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu’nun senaryosunu birlikte kaleme aldıkları, yakında Star TV’de başlayacak olan Türk yapımı romantik komedi dizisi.

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi izleyicileri hem hüzünlendirecek hem de çok eğlendirecek bir dizi.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Konusu

Star TV’nin yeni göz bebeği İyi Günde Kötü Günde Leyla, Sarp ve Melisa’nın birbirlerinin içine geçen hikayelerini anlatıyor. Yıllar önce sevgili olan Leyla (Elçin Sangu) ve Sarp (Ozan Dolunay) evlenmek için ilk adımı atmıştır. Ancak kafası karışan Sarp Leyla’yı nikah masasında terk ederek kayıplara karışmıştır. Aşk olduğu adamın bu hareketiyle derin bir üzüntü yaşayan Leyla ile acısını içine gömerek işine konstre olamyı seçmiştir. Kaderin ağlarını örmesi üzerine ise Leyla bir anda kendini Ozan ve yeni sevgilisi Melisa’nın düğün organizasyonlarını yaparken bulur. Bir andan işini güzel yapmak isteyen Leyla eski sevgilisinin düğün planlamasını yaparken türlü sorunlarla mücadele eder.

İyi Günde Kötü Günde Oyuncuları Ve Karakterleri

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin senaryosu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in kaleminden çıkıyor. Ekranlara gelmek için gün sayan İyi Günde Kötü Günde oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Şenay Gürler, Derya Alabora, Yasemin Allen, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Ali Yağcı, Sinan Albayrak, Tugay Erdoğan, Sinan Albayrak, Hande Yılmaz, Selin Karayağız, Betül Berfin Oruç, Mutlu Karaduman, İpek Zeynep İlbeyli, Aksel Bonfil, Fulden Obiz ve Baybars Tören gibi birbirinden ünlü isimler yerini aldı.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Son Fragmanı

Şu ana kadar dizi ile ilgili tanıtım videoları da YouTube üzerinden yayınlandı. Star’da yayınlanacak olan yapımını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’, çok yakında seyircisi ile buluşacak. Dizinin yeni yayınlanan tanıtımında, başrol oyuncularından Elçin Sangu, ‘Galevera Deresi’ isimli türküyü seslendirdi.

İyi Günde Kötü Günde | Teaser 3

Dizi ile ilgili yeni haberler için İnstagram sayfasında da bakabilirsiniz.

İyi Günde Kötü Günde İnstagram https://www.instagram.com/iyigundekotugunde.startv/