Dizi Haberleri

Menajerimi Ara Dizisi Yakında Başlıyor!

Koronavirüs salgını birçok dizinin bitmesine sebep oldu ancak durumun biraz düzelmesiyle birlikte hayat normalleşmeye başladı.
Haliyle yeni diziler ile ilgili çalışmalar da başlamış oldu. Bu dizilerden birisi de Menajerimi Ara dizisi.

Peki nasıl bir dizi bizleri bekliyor? Hangi kanalda yayınlanacak? Dilerseniz hemen bu sorulara yanıt verelim. (Elbette ki şimdilik bilgiler kısıtlı ancak zaman ilerledikçe yeni bilgiler ortaya çıkacaktır.)

Menajerimi Ara dizisi uyarlama bir dizi olacak. Normalde Fransız televizyon dizisi.Orijinal adı ‘Dix Pour Cent’ olan dizinin İngilizce ismi ‘Call My Agent’ olarak geçiyor.

52 dakikalık bölümleri olan dizi 2015 yılında başlamış ve her sezonda 6 bölüm olmak üzere, 3 sezonda toplam 18 bölüm şimdiye kadar devam etmiştir ve hala da devam etmektedir. Ancak bir değişiklik olmazsa 4. sezon sonrası dizinin finale gideceği açıklandı. Şu anda Netflix üzerinden dizi izlenebiliyor.

Komedi tarzında olan dizide Paris’teki bir oyunculuk ajansında yaşanan eğlenceli olayları konu ediniyor. Her sezonda diziye ünlü oyuncular konu olarak geliyor. Muhtemelen Türkiye’de yapılacak olan versiyonunda da bu şekilde olacaktır.

Türkiye versiyonu Star TV’de yayınlanacak olan dizinin yapımcısı Ay Yapım yönetmeni ise Ali Bilgin. Oyuncu seçmeleri geçtiğimiz günlerde korona virüsten etkilenmemek adına internet üzerinden yapılan dizinin Haziran ayının sonlarına doğru başlaması bekleniyor.