Dizi Haberleri

Gecenin Ucunda Dizi Oyuncuları Ve Konusu – Star TV Yeni Dizi 2022

Gecenin Ucunda dizi oyuncuları kimler? Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Hangi kanalda başlayacak? Hangi kitaptan uyarlama? Star TV’nin yeni dizisi ne zaman başlayacak? İşte tüm ayrıntılar.

Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu yıllar sonra aynı dizide bir araya geliyor. Kendi yapım şirketlerini kuran çift yeni dizileri olan Gecenin Ucunda dizisi ile 2022 – 2023 dizi sezonuna damga vurmaya hazırlanıyor. Hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı ülkelerinde çok büyük bir fan kitlesi bulunan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yeni dizileri ile yüksek reyting oranlarına ulaşmayı hedefliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok önemli oyuncular bulunuyor ve kadro çok sağlam. Bu nedenle dizinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Şimdiden dizinin resmi Instagram hesabını 20.000 kişi takip etti ve bu sayının dizinin başlaması ile birlikte hızla yükselmesi bekleniyor. Kalabalık ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olması sebebi ile oldukça büyük bütçeli bir dizi olduğunu söyleyebiliriz. Peki dizide hangi oyuncular var ve dizinin konusu nedir?

Gecenin Ucunda Dizi Oyuncuları

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait ‘Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

Hangi Kitaptan Uyarlandı? Konusu Ne?

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve STAR TV ekranında seyirci ile buluşmak için gün sayan ‘Gecenin Ucunda’, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Psikoloji mezunu olan ve insan kaynakları departmanında çalışan Macide, Ankara’nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede. Bir süre sonra daralıyor Macide, hayatını değiştirme kararı alıyor ve burada başlıyor hikaye. İstanbul düşüyor aklına ve üstüne yolda karşılaştığı falcı aklını karıştırıyor. Ankara’nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede. Trende karşısına çıkan Ahmet Işık, falcının gördüğü “hayatındaki ışık” olacak belki de Macide’nin. Bu sebepten dikenlerini kendine saklamaya karar veriyor.

Nerede Çekiliyor? Ne Zaman Başlayacak?

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, Gecenin Ucunda dizisi yakında STAR TV’de yayınlanmaya başlayacak.
Göz alıcı mekanları, güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici öyküsü ve masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ yakında STAR TV’de.
Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin en geç Ekim ayı içerisinde başlaması bekleniyor.
Dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasında çekilen tanıtım görsel tasarımıyla iddiasını ortaya koyarken, dizinin zengin oyuncu kadrosu da ilk kez seyirci karşısına çıktı.

Gecenin Ucunda Tanıtım
Gecenin Ucunda Kamera Arkası
Gecenin Ucunda Roman Konusu

Bohem aydın bir kadının zengin burjuvazinin haksızlıklarına, çirkinliklerine, görgüsüzlüğüne, baskısına aşkı uğruna boyun eğişi; onlara benzemesi; ihanetiyle onlardan biri olması ve nihayet başkaldırısı.
1963’te Gecenin Ucundaki Işık adıyla yayımlanan eser, 1996’daki yeni baskısı için gözden geçirilirken Peride Celal tarafından yeniden yorumlanmıştır:
“Adını kısaltmakla iyi yaptığımı sanıyorum. Bu romanın yazıldığı yıllarda gençtik, inançlıydık, ışığa varabileceğimizi sanıyorduk. Işık; özgürlük, uygarlık, insanlık demekti; bir umuttu. Kırk yılı aşkın bir zaman içinde ışığı arayıp durduk. Ve o, sönükleşerek uzaklaştı bizden. Yüksek kat burjuvazisi, sahte dindarlar, çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen politikacılar, parlak yaşamlar içine düşürdükleri genç insanları daha da kolay avlıyorlar günümüzde. Romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında başarılı olabilecek mi? Kuşkuluyum. Gecenin Ucunda, büyük bir aşk romanı aynı zamanda. Bunu da eklemeliyim. Öyle olması da ayrıca hoşuma gidiyor. Bana kalırsa, bu roman yazdığım en güzel aşk romanıdır.”

Gecenin Ucunda Dizisi Oyuncuları

Neslihan Atagül – Macide
Kadir Doğulu – Kazım Işık
Sarp Levendoğlu – Ahmet
Zuhal Olcay – Berrin Kanbey (Kazım’ın Annesi)
Tuba Ünsal – Nermin (Kazım’ın Eşi)
Bertan Asllani – Cihangir
Özge Özder – Saraya (Şifacı / Macide’nin Arkadaşı)
Kaan Taşaner – Mert
Bestemsu Özdemir – Serra (Ahmet’in Eski Nişanlısı)
Levent Özdilek – Tunç Kanbey (Berrin’in Eşi)
Ebru Aykaç – Şermin (Macide’nin Annesi)
Şencan Güleryüz – Zafer
Aysun Metiner
Gonca Yakut – Nil (Psikolog)
Aleyna Özgeçen – Yasemin
Abdulkerim İlhan
Hazal Şenel
Şeyda Bayram – Handan (Macide’nin Arkadaşı)
Cem Avnayim
Tugay Bahşi
Ufuk Tevge
Kuzey Kaya
Ubeyt Ünal
Oya Ünal