Dizi Haberleri

Hayat Bugün Dizisi Konusu Ve Oyuncuları – Hangi Diziden Uyarlama?

Hayat Bugün dizisi konusu ve oyuncuları. Yeni Show TV dizisi hangi diziden uyarlama? Oyuncu kadrosu içerisinde bulunan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler.

Hayat Bugün Dizisi Konusu Ve Oyuncuları – Hangi Diziden Uyarlama?

‘Hayat Bugün’ güçlü hikayesi ve heyecan verici kadrosu ile çok yakında SHOW TV’de ekranlarında olacak.
Hayat Bugün dizisi milyonların severek izlediği medikal drama serisi ‘New Amsterdam’ın uyarlamasıdır.

New Amsterdam Dizisi Konusu

Dizi Amerika’nın en eski devlet hastanesi Bellevue’den ilham alınarak hazırlandı. New York’un en yoğun hastanesinin yeni tıp direktörü, bürokrasiyle başa çıkarak tıbbi bakım sağlamaya çalışır.

Hayat Bugün Dizisi Konusu

Show Tv’nin yeni dizisi Hayat Bugün bir hastane dizisi olarak ekrana gelecek. Genç, yakışıklı ve idealist bir doktorun atandığı hastanede yaşadıkları çarpıcı hikayeler eşliğinde sunulacak.
Dizide hastaneye yeni atanan bir doktorun hastanedeki çarpık düzene karşı koyma çabası gözler önüne serilecek. Ahlak ilkelerini en önde tutan yeni doktorun yanlışlara karşı koyma çabası izleyiciyi derinden etkileyecek. Doktorun işi bürokrasi ve yerleşmiş düzen nedeni ile kolay olmayacak.

İlk orijinal uyarlama olan Hayat Bugün’ün senaryo uyarlamasını Ayça Üzüm ve Cansu Çoban kaleme alırken, yönetmenliğini Çiğdem Bozali üstlenecek.
‘New Amsterdam’, Dr. Eric Manheimer’ın “On İki Hasta: Bellevue Hastanesinde Yaşam ve Ölüm” adlı kitabından ve hastanede tıbbi direktör olarak geçirdiği 15 yıldan esinlenerek ekrana taşınmıştı. Orijinal dizinin hem yapımcılığını hem de yaratıcılığını David Schulner üstlenirken dizinin yapımcıları arasında Peter Horton da bulunuyor. Orijinal seri, Mount Moriah, Pico Creek Productions ve NBC için Universal Studio Group’un bir bölümü olan Universal Television tarafından üretildi.

Show TV’de yakında ekrana gelecek, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün”ün oyuncu kadrosu içerisinde çok sayıda sevilen oyuncu bulunuyor.

Hayat Bugün dizisinde; Ulaş Tuna Astepe; “Dr. Barış Güvener” (Dr. Max Goodwin), Hazar Ergüçlü; “Dr. Suzan Mayer” (Dr. Helen Sharpe), Tansel Öngel; “Dr. Aras Demirci” (Dr. Floyd Reynolds), Hande Doğandemir; “Dr. Derin Nalbantoğlu” (Dr. Lauren Bloom), Mert Denizmen; “Dr. Andaç Sağlam” (Dr. Iggy Frome) ve Şerif Erol “Dr. Ali Haydar Oruçov” (Dr. Vijay Kapoor) karakterlerine hayat verecekler.