Dizi Haberleri

Sevmek Zamanı Dizi Oyuncuları Ve Konusu – Atv Yeni Dizi 2022

Sevmek Zamanı dizi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? Hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? Dizi ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? 1. Bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Dizinin sosyal medya hesap adresleri açıldı mı? Tüm bu soruların cevapları şu sıralar arama motorlarında yoğun şekilde araştırılmakta. Bizler de sizler için yeni dizi ile ilgili bulabildiğimiz tüm ayrıntıları bir araya getirdik. İşte yeni atv dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar.

Sevmek Zamanı Konusu

Sevmek Zamanı, Süreç Film imzalı, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın ve Ömer Aydın’ın üstlendiği, senaryosunu Nalan Merter Savaş’ın kaleme aldığı, yakında atv’de yayınlanmaya başlayacak olan Türk televizyon dizisidir. Dizinin müziklerinde ise Cem Öget’in imzası vardır. Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın paylaşmaktadır. Süreç Film imzalı yeni dizinin konusu da çok konuşulacak bir aşk hikayesini odağına alıyor. Sevmek Zamanı, bir günde hayatları değişen Firuze ve Kaan’ın öyküsünü konu alıyor. Firuze ve Kaan, birbirlerinin hayatını dramatik bir biçimde farklılaştırıyor.

Sevmek Zamanı Dizi Oyuncuları

Yaz sezonunun iddialı dizilerinden Sevmek Zamanı güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Sevmek Zamanı dizisinde, ekranların yeni çifti İlhan Şen ve Deniz Işın’ın yanı sıra Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün gibi isimler yer alıyor.

Sevmek Zamanı Dizisi Oyuncuları Ve Canlandırdıkları Karakterlerin İsimleri

İlhan Şen – Kaan
Deniz Işın – Firuze
Serenay Aktaş – Leyla
Toprak Can Adıgüzel – Feryat
Beran Soysal – Mehmet
Muttalip Müjdeci – Muhsin
Çağdaş Onur Öztürk – Taner
Nimet İyigün – Zeynep
Onur Gözeten – Ömer
Derya Pınar Ak – Çiğdem
Ozan Yiğit – Serdar
Zeynep Oymak – Ayşegül

Sevmek Zamanı Tanıtım Fragmanı

Sevmek Zamanı dizisinin iki adet tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videoları ile merak uyandıran yeni dizi Sevmek Zamanı, sosyal medya kullanıcılarının da beğenisini topladı.

Sevmek Zamanı dizi hesaplarını aşağıdaki sosyal medya adreslerinden takip ederek en yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

www.instagram.com/sevmekzamaniatv

www.twitter.com/sevmekzamaniatv

www.facebook.com/sevmekzamaniatv

Kaynak: atv resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları