Dizi Haberleri

Netflix Kuş Uçuşu Dizisi Konusu Ve Oyuncuları Tanıtım

Yeni Kuş Uçuşu dizisinin konusu ve oyuncuları oldukça merak ediliyor. Yeni dizi hakkında arama motorlarında sıkça fragman yayınlandı mı? Tanıtım yayınlandı mı? Yeni Netflix dizisi ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? Tarzında çeşitli sorgular yapılmaktadır. Bu nedenle bu yazımızda sizlere Kuş Uçuşu dizisinden bahsedeceğiz. Dizinin konusu ve oyuncuları hakkında sizlere hızlı bir şekilde bilgiler vereceğiz. Ayrıca yazıya görsel ve sesli anlatım şeklinde hazırladığımız video sayesinde de ulaşabilirsiniz. Yeni bilgiler elbette ki zamanla ortaya çıkabilecektir. Bunu da hatırlatmakta fayda var.

Netflix Kuş Uçuşu Dizisi Konusu Ve Oyuncuları

Kuş Uçuşu Tanıtım Videosu https://youtu.be/sigk_wG1iaE

Senaryosunu Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Aşk 101, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilere de imza atan Meriç Acemi’nin yazdığı ve yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı ‘Kuç Uçuşu’ dizisi çok yakında Netflix’te olacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizide bir televizyon kanalındaki çalışanların arasında geçen kuşak çatışması gözler önüne seriliyor.
Dizinin oyuncu kadrosunda Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Simge İnce, Şifanur Gül, Bülent Çetinaslan gibi sevilen isimler bulunuyor.

Dizide Kim Kimdir?

Birce Akalay, dizide Lale karakterine hayat veriyor ve ünlü bir ekran yüzünü canlandırıyor.
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ın eski sevgilisi olan Kenan karakterini canlandırıyor.
İrem Sak, Lale’nin en yakın arkadaşı olan Müge’yi canlandırıyor.
Miray Daner de televizyon kanalında yeni işe başlayan ve kendisini ispat etmek için çırpınan Aslı karakterine hayat veriyor.
Burak Yamantürk ise Lale’nin eşi Selim karakteri ile dizide yer alıyor.
Son olarak Bülent Çetinaslan’ın da Ali karakteri ile diziye dahil olduğu biliniyor.

Konusu

Dizinin konusu ise şu şekilde; Kuş Uçuşu dizisi farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının arasında geçen çatışmaları konu ediniyor.
Bakış açıları, yaklaşımları ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri X kuşağına göre artık bambaşkadır.
Genç bir kadın olan Aslı da kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine kestirmeden “kuş uçuşu” gitmeye çalışır.
Yeni dünyanın yöntemleriyle en üste ulaşmaya çalışan Aslı, acaba amacına ulaşabilecek midir? Elbette ki bu sorunun cevabı tüm bölümler yayınlandıktan sonra ortaya çıkacaktır.