Haberler

Hercai 48 Bölüm Fragmanı İzle! Yeni Bölüm Fragman

Hercai yeni bölüm fragman yayınlandı! Hercai 48 Bölüm fragmanı izle! Hercai 48. Bölümde neler olacak? Sizler için Hercai dizi analiz yazısı hazırladık. Gelecek bölümde neler olacak? Fragman ve 48. Bölüm tek parça halinde yayınlandığı an sitemizde olacak. Yazımızın sonuna bir analiz videosu da ekledik.

Hercai 48 Bölüm Fragman İzle

Hercai uzun zamandır yoğun ilgi gören bir dizi ancak şu sıralar düşüşe geçti ve dizi için final çanları çalmaya başladı. Peki yeni bölümde neler olabilir? Sizler için bir özet ve analiz yazısı hazırladık.

Füsun’ün ortaya çıkıp Miran’a kendisinin Hazar’ın oğlu olduğunu söyleyince Miran buna çok üzülüp yıkılacak ve Azize Hanım’ın karşısına geçip geçmişin hesabını soracak.

Babası Hazar beyi kabullenip yanına gidecek ama amcası Cihan onu hiç bir zaman kabul etmeyecek. Çünkü ailenin tek varisinin kendi oğlu olmasını istiyor. Bu yüzden Miran’ı ortadan kaldırmak için Miran’ın başına işler açmak için uğraşacak.

Miran ise onca sıkıntıdan sonra birde Cihan’ın başına açtığı işlerle uğraşacak. Dilşah’ın yaşadığını öğrenen Hazar Dilşah’ı bulmak için peşine düşecek. Dilşah’ı ölü gösterip saklayan Azize Hanım ise onu saklamaya devam edecek.

Miran ise Hazar’la birlik olup Dilşah’ı bulacaklar ve hiç bir zaman tatmadığı aile olma duygusunu yaşamak için ailesini bir araya getirmek için elinden geleni yapacak.

Füsun Azize’nin elinden her şeyini alacak ama sizin de tahmin ettiğiniz üzere Azize Arslanbey kolay kolay pes etmeyecek bunun intikamını almak için elinden geleni ardına koymayacak.

Öbür taraftan aslanın azize olan intikam ateşi gittikçe körüklenecek akla gelmeyecek oyunlarla intikamını almaya başlayacak.

Hercai analiz yazımız buraya kadardı. Sizler de dizi ile ilgili görüşlerinizi ve yeni bölüm ile ilgili tahminlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.