Dizi Haberleri

Sen Çal Kapımı 19. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı dizisinde bir bölüm daha geride kaldı. Peki Sen Çal Kapımı 19. Bölümde neler olacak? Sizler için bir dizi analiz yazısı hazırladık.

Eda ve Serkan gerilimi son bulacak mı? Eda ailesi ile ilgili gerçekleri öğreniyor mu? Efe’nin yeni planı ne olacak ? Hepsi ve daha fazlası Sen Çal Kapımı analiz yazımızda.

sen cal kapimi 19 bolum fragman yayınlandığı an yazımızda.

Sen Çal Kapımı 19 Bölüm Fragman

Sen Çal Kapımı dünyanın farklı ülkelerinden izlenmeye devam etse de yeni diziler başladıkça reyting yarışında zorlanmaya başladı. Dizi için final çanları her an çalabilir.

Son bölümde Eda ve Selin gerilimi tekrar başladı ve Eda tıpkı ilk bölümlerdeki gibi Serkan’ı tekrar kıskanmaya başladı. Öte yandan Eda ve Serkan’ın gene birbirlerinden uzaklaşması izleyiciyi üzerken Aydan Hanım’ın Eda sayesinde dışarı adım atması izleyiciyi sevindirdi.

Eda herkese iyi geliyordur ve Serkan bunu bir kez daha fark edip Eda’ya söylediği kötü sözler için pişmanlık duyacak. İzleyiciler olarak artık Eda’nın gerçekleri öğrenmesini ve bu konunun daha fazla uzamamasını istiyor gibi.

Senaristler de artık bu konuyu dikkate alabilir. Eda yeni bölümde gerçekleri öğrenebilir. Bu olayın birkaç bölüm sonra üstünün kapanma ihtimali yüksek ve çok romantik Eda ve Serkan sahneleri kapıda gibi görünüyor.

Serkan her ne kadar yeni bölümde Eda’ya gerçekleri söylemek için konuşmak istese de Eda bu gerçekleri Serkan’dan öğrenemeden
bir başkasından öğrenecek ve böylece bir kez daha şok olacak. Eda Serkan’dan bunca zaman bunu kendisine söylemediği için hesap soracak. Ancak bu konunun tahmin edildiği kadar Eda ve Serkan’ı birbirinden uzaklaştırması söz konusu bile değil. Çünkü Eda’nın ailesinin ölümündeki ihmal Serkan’ın ailesinin suçu değil. Onların bu inşaatı verdiği şirketin suçu. Tabi ki de Alptekin’in inşaatı bir başına bırakmaması gerekiyordu ancak yine de olanlar olmuş.