Dizi Haberleri

Kafes Dizisi Konusu Ve Oyuncuları – Yeni Hint Dizisi 2022

Kanal 7 Youtube üzerinden yeni Hint dizilerini yayına sunmaya devam ediyor. Peki Kafes isimli Hint dizisinin konusu ne? Pinjara Khubsurti Ka konusu ne? Dizi ne zaman final yapacak?

TV dizilerinin dijitalleşmesi ile Kanal 7 artık Youtube üzerinden Türkçe dublajlı bir şekilde Hint dizilerini sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.
Şimdiye kadar Türkiye’de yayınlanan Hint dizileri, Youtube üzerinden binlerce kez tıklandı ve trendlere girdi. Kafes dizisinin YouTube kanalında, bu yazının hazırlandığı tarihte, 11.500 abonesi olduğu gözüküyor.

Kafes Dizisi Oyuncuları

Pinjara Khubsurti Ka dizisi kendi ülkesi Hindistan’da 24 Ağustos 2020 – 6 Ağustos 2021 tarihleri arasında Colors Tv’de yayınlanan Hint, dram konulu televizyon dizisidir. Türkiye’de Kafes adıyla 2022 Eylül’de yayınlanmaya başlanan dizi Youtube üzerinden kendi kanalında yayınlanmaya başladı. Dizinin yönetmen koltğunda Ravit Kumar Tyagi otururken, dizinin başrollerinde Riya Sharma, Sahil Uppal, Jaya Bhattacharya, Gautam Vig, Iqbal Azad, Anindita Chatterjee, Ankush Bhaskar, Akanksha Pal, Harish Chhabra gibi başarılı hintli oyuncular yer almaktadır.

Kafes Hint Dizisi – Pinjara Khubsurti Ka Ne Zaman Final Yapacak?

Romantik ve dram konulu Hint dizisi kendi ülkesinde 250 bölüm yayınlanmış. Dizinin kanalı her gün 1 bölüm yayınlarsa Türkiye’de 250 bölüm devam edeceği söylenilebilir. Dizi bir çok Hint dizisi gibi uzun soluklu bir dizi olacaktır. Daha öncelerde yayınlanan Kalpten Kalbe, İntikam ateşi dizisinde olduğu gibi Kafes dizisinin de konusu sürükleyici.

Kafes Hint Dizisinin Konusu Ne?

Hevesli bir doktor olan Mayura Dubey, insanların becerilerini veya başarılarını değil, sadece güzelliğini sevmesinden nefret eder. Mermer endüstrisinin kralı Omkar Shukla, onunla evlenmek ister ve ailesine onu zorlamaları için baskı yapar. Evlenirler.

Mayura, kardeşi Piyush ile arkadaş olur. Daha sonra Omkar yüzünü mermerle yaralar ve Piyush’u öldürür. Mayura intikam istiyor. Omkar onun yerine Aishwarya’yı seçer.

Aishwarya, Omkar’ı kaçırır ve kaçar. Mayura ve Omkar, Omkar’ı arabanın bagajından kurtardıktan sonra uçurumun kenarındaki bir ağaçta asılı kalır. Omkar, Mayura’nın kendisine olan sevgisini anlar ve ona olan minnettarlığını ifade eder. Uçurumdan düşer ve öldüğü sanılır. Perişan, Omkar hatalarını anlar, reform yapar ve Mayura’ya olan aşkını kabul eder. Yaşıyor ama hafızasını kaybediyor. Altı ay sonra Omkar, Mayura’yı arar ve onu kurtaran ve seven Dr. Neel ile tanışır.

Omkar, Mayura’yı bulur ve babası Akhilesh, Neel’e onunla evlenmesi için yalvarır. Neel, Mayura’yı kaçırır ve onu kardeşi Kundan ile evlenmeye zorlar. Omkar’ın damat olduğu ortaya çıkar ve Mayura ile evlenir. Neel onu vurur, ancak Omkar hayatta kalır.

Mayura hamiledir ve sonunda Tara adında bir kız doğurur. Omkar onu Mayura’dan uzak tutar çünkü Guru Maa ona yara izinin bebek için kötü bir alamet olduğunu söyler.

Omkar, Mayura’yı estetik ameliyat olmaya zorlar . Ameliyatını taklit eder ve Omkar, Mayura’yı kovup kızını görmesini yasaklar.