Kimdir

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir? Sevgilisi, Boyu, Kilosu – Camdaki Kız Sedat Kim?

Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Boyu, kilosu, burcu. Oynadığı diziler. Hayatı, hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı. Camdaki Kız dizisindeki Sedat kim? Gerçek adı.

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Feyyaz Şerifoğlu, Türk müzisyen ve dizi oyuncusudur.
Aslan burcundan olan oyuncu Beşiktaş taraftarıdır. 1.93 metre boyunda ve 72 kg. Sevgilisi, Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol’dur.

7 Ağustos 1991, Rize doğumludur. Aslen Çayeli, Rize’li olan genç oyuncunun iki ablası vardır. Ailesinin büyük bir bölümü Rize’de yaşamaktadır. Bir ablası Ankara’da yaşamaktadır.

Feyyaz Şerifoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunudur.
Müzik kariyerine ilk kez 2014 yılında Enbe Orkestrası ile adım attı.
2019 yılında Huawei Watch GT2 reklamında rol aldı.
O Ses Türkiye yarışmasına “İnci Tanem” adlı şarkıyla katılmış, müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketli “Gidene” adında bir single çıkarmıştır. Ayrıca Şerifoğlu, üç yıl boyunca Ajda Pekkan’ın vokalistliğini de yapmıştır.
Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandıran Şerifoğlu, şu anda Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandırmaktadır. 18 Eylül 2022 tarihi itibarı ile resmi Instagram hesabında 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Instagram adresi feyyazserifoglu Youtube adresi Feyyaz Şerifoğlu

Camdaki Kız Sedat Kim?

Koroğlu ailesinin küçük oğludur. Babası tarafından “bir baltaya sap olamamakla” suçlanır. Annesi onu el bebek gül bebek büyüttüğü için rahata alışkındır, şımarıktır. Ama özünde sevgi dolu, kalbi kırık bir çocuktur. Babasına kendisini nasıl kanıtlayacağını bilememektedir. Babası tarafından evliliğe zorlanır ve kader karşısına Nalan’ı çıkarır.
Rafet ile Gülcihan’ın en küçük çocuğu ve oğludur, Selen ile Muzo’nun kardeşi, Nalan’ın eşidir. Babası tarafından sıkı bir eğitimle büyütülmesine rağmen ailenin şımarık çocuğudur. Evli olmasına rağmen çocukluk arkadaşı Cana ile yasak aşk yaşamaktadır.

Dizileri

2013 / O Ses Türkiye – Kendisi, Yarışmacı / Star TV
2020-2021 / Kırmızı Oda – Can, Konuk oyuncu / TV8
2021 / Camdaki Kız – Sedat Koroğlu, Başrol oyuncusu / Kanal D
2021 / O Ses Türkiye Yılbaşı Özel – Kendisi, Konuk (Yarışmacı) / TV8

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir Nereli? Hayatı https://youtu.be/Dnhv68P9lvs