Dizi Haberleri

Düşman Başına Konusu Ve Oyuncuları! Kanal 7 Yeni Hint Dizisi 2022

Düşman Başına dizisi konusu ve oyuncuları! Kanal 7 televizyon kanalında yeni Hint Dizisi başlıyor. Peki Düşman Başına Hint dizisi kaç bölüm? İşte yeni dizi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir serüven başlıyor. Yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estiren Mere Angne Mein, “Düşman Başına” adıyla Kanal 7’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Düşman Başına Hint Dizisi Kaç Bölüm?

Dizi ülkesinde toplamda 770 bölüm yayınlandı. Her bölümü yaklaşık 21-43 dakika arası sürdü. Kanal 7 bu diziyi 3 – 4 – 5 bölüm birleştirerek yayınlayacaktır. Bu durumda yaklaşık dizi 3 ay sürebilir ve 200 bölüm tutabilir.

Düşman Başına Dizisi Konusu

Düşman Başına – Mere Angne Mein (Aile İşleri) , Star Plus’ta 15 Haziran 2015 – 5 Ağustos 2017 tarihleri ​​arasında yayınlanan bir Hint pembe dizisidir. Gösterinin başrollerinde Krutika Desai Khan, Ekta Kaul, Karam Rajpal, Richa Mukherjee ve Ananya Khare rol aldı.

Düşman Başına , Hindistan , Uttar Pradesh, Mughalsarai’de tipik bir orta sınıf aile olan Shrivastav’ların hayatlarını sergiliyor . Shanti, aile işlerini kendi tarzında ele alan ve diğer aile üyeleri ve evdeki faaliyetleri üzerinde tam kontrole sahip olan aile reisidir. Yeni gelin Riya, Shivam ile evlenerek aileye girdiğinde, evin yerleşik düzeni ve Shanthi ile çatışır. Ayrıca, geniş Shrivastav ailesi, kızı Sarla’nın işlevsiz bir ailesine sahiptir. Hikaye, bu iki ailenin tutarsız çatışma destanı ve küçük olayların nasıl büyük bir kriz yarattığı ile iç içedir.

Başrollerini Krutika Desai Khan, Ekta Kaul, Karam Rajpal, Richa Mukherjee ve Ananya Khare’nin paylaştığı Düşman Başına sürükleyici öyküsüyle ekrandaki yerini almaya geliyor. Bir yanda geleneklerine sıkı sıkıya bağlı olan Shanti, diğer yanda aileye yeni giren özgür ruhlu Riya… Shanti, otoritesiyle Shrivastas ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar. Çocuklarını ve onların ailelerini kontrol etmek için uğraşan Shanti, çocuklara özgürlük verilmesini doğru bulmaz. Geleneklerin esiri olan Shanti, oğlu ve geliniyle aynı evi paylaşır. Oğlu Raghav, onun parasını kaybetmemek için annesinin her dediğini yapar. Fakat torunu Shivam babaannesinin hayata bakış açısını onaylamaz ve özgürlüğünün peşinden koşar. Öte yandan Riya ise özgür bir ailede yetişmiş olan zeki, mutlu ve şefkatli bir genç kızdır. Shivam ile yolları kesişen Riya, Shrivastav ailesinin evine geldiğinde büyük bir şok yaşar. Babaanne Shanti’nin baskıcı tavırları Riya’nın özgür ruhunu dizginleyebilecek mi? Shanti, ailesinin bütünlüğünü koruyabilecek mi? Babaannesi ve karısı arasında kalan Shivam, nasıl bir yol çizecek? Hepsi ve daha fazlası Düşman Başına ile ekrandaki yerini alacak.

Düşman Başına Oyuncuları

Krutika Desai Khan – Shanti Devi Srivastava/ Shashikala/ Ammaji: Naresh’in kız kardeşi; Basesarnath’ın dul eşi; Sarla ve Raghav’ın annesi (2015-17)
Karam Rajpal , Shivam Srivastava/ Bullet Raja rolünde: Kaushalya ve Raghav’ın oğlu; Preeti ve Namita’nın erkek kardeşi; Riya’nın Kocası; (sonra Riya’nın ölümünden sonra yeniden evlenir) Aarti’nin kocası (2015–17)
Ekta Kaul – Riya Srivastava (kızlık soyadı Mathur): Anupam’ın kızı; Shivam’ın ilk eşi (2015-17)
Richa Mukherjee Aarti Srivastava/Charni olarak: Shivam’ın ikinci eşi (2017)

Suchita Trivedi , Kaushalya Mehat Srivastava/ Khusiya rolünde: Raghav’ın karısı; Shivam, Preeti ve Namita’nın annesi (2015-17)
Ananya Khare Sarla Srivastava Agarwal rolünde: Shanti ve Basesarnath’ın kızı; Raghav’ın kız kardeşi; Ashok’un karısı; Parineeta, Amit ve Sonal’ın annesi (2015-17)
Varun Badola – Raghav Srivastava: Shanti ve Basesarnath’ın oğlu; Sarla’nın kardeşi; Kaushalya’nın kocası; Shivam, Preeti ve Namita’nın babası (2015-17)
Ishaan Singh Manhas Golu Singh olarak (2017)
Charu Asopa Preeti Srivastava Khare/ Preetya olarak: Kaushalya ve Raghav’ın kızı; Shivam ve Namita’nın kız kardeşi; Nand Kishore’un eşi (2015-17)
Nand Kishore Khare/Nandu rolünde Dushyant Wagh ; Preeti’nin kocası (2016-17)
Garima Parihar , Namita Srivastava/Nimmi rolünde; Kaushalya ve Raghav’ın kızı; Shivam ve Preeti’nin kız kardeşi; Vyom’un dul eşi (2015-17)
Rani Chauhan Agarwal/Raniya rolünde Roshni Rastogi; Amit’in karısı (2015-17)
Pallavi Gupta, Parineeta Agarwal Sinha/Pari rolünde; Ashok ve Sarla’nın kızı Amit ve Sonal’ın kız kardeşi (2015-17)
Amit Agarwal rolünde Neeraj Malviya ; Ashok ve Sarla’nın oğlu; Parineeta ve Sonal’ın erkek kardeşi; Rani’nin kocası (2015-17)
Ashok Agarwal rolünde Ashiesh Roy ; Sarla’nın kocası; Parineeta, Amit ve Sonal’ın babası (2015-17)
Abhilash Chaudhary Ramesh olarak (2016-17)
Anuj Thakur Chandra olarak (2017)
Sonal Agarwal rolünde Shreya Laheri; Ashok ve Sarla’nın kızı; Parineeta ve Amit’in kız kardeşi (2015-16)
Akankssha Bhatia Bunty olarak (2015-16)
Vyom Sinha olarak Abhishek Singh Pathhania / Shresth Kumar; Namita’nın kocası (2015-16)
Sudhir Pandey Naresh Ajmera olarak (2015)
Pratima Kazmi / Amita Udgata, Laleshwari Sahay / Laliya olarak (2015) Yaseer
Nomani Munna olarak (2016)
Vijay Kalvani, Krishan Gupta olarak (2015-16)
Ajay Kapil Arya (2017)
Shraman Jain Mohit “Mihir” Pahuja olarak (2015-16)
Wasim Mushtaq Sujeev Sinha olarak (2015-16)
Suniil Raghuvansh Bhooshit Chauhan olarak
Anupam Mathur olarak Pawan Chopra (2015-16)
Neelu Kohli, Sharmili Sinha olarak (2016)
Puja Sharma Chanda olarak (2016)
Varun Jain Pramod Prasad olarak (2017)
Ritesh M Shukla Jokar korosu olarak (2017)

https://www.dailymotion.com/video/x8b5xpd