Dizi Haberleri

Kalp Yarası Dizisi Oyuncuları Ve Konusu! Oyuncu Kadrosu

Kalp Yarası dizisi oyuncuları kimler? Yeni dizinin konusu nedir? Nerede çekiliyor? Merakla beklenen dizi ne zaman başlayacak? Kalp Yarası dizisi 1. Bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Yazımızda bu soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Ayrıca açıklayıcı bir de videomuz bulunuyor. Yeni bilgiler geldikçe güncellemeler yapabileceğimizi de hatırlatalım.

Kalp Yarası Oyuncuları

Kalp Yarası Dizisi Oyuncuları Ve Konusu https://youtu.be/ysLpQ6e2Mm0

Yeni sezonun iddialı projelerinden birisi olan Kalp Yarası güçlü oyuncu kadrosu ve derinden etkileyen hikayesiyle sezonun en dikkat çeken dizileri arasında.
Pek çok özel projeye imza atmış yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun ‘Teklif’ isimli hikayesinden uyarlanan dizinin çekimleri Antakya’da yapılıyor.
Yönetmenliğini Hülya Bilban’ın yaptığı dizinin senaryosunu Sema Erol ve Mahir Erol kaleme alıyor.
İki ailenin intikam dolu etkileyici hikayesinin anlatıldığı Süreç Film imzalı atv dizisinin oyuncu kadrosunda çok sayıda dikkat çeken isim var.
Dizide Gökhan Alkan – Ferit, Merve Çağıran – Nilgün, Yağmur Tanrısevsin – Ayşe ve Toprak Can Adıgüzel de Ömer karakteri ile yer alıyor.
Ayrıca kadroda İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Şenay Gürler, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, Burçin Abdullah, Melih Çardak ile
Kemal Burak Alper de yer almakta.

Konusu

Dizinin konusu ise şu şekilde; Ferit (Gökhan Alkan) ve Nilgün (Merve Çağıran) ailelerinin de desteğiyle evlilik planı yaparken her şey alt üst olur.
Ferit atı rahatsızlanınca çiftliğe erken dönmek zorunda kalır ve Nilgün’ü, seyisin oğlu Ömer’le (Toprak Can Adıgüzel) oldukça samimi şekilde görür.
Ardından da karşısına çıkan Ayşe’ye (Yağmur Tanrısevsin) bir teklifte bulunur ve olaylar birbirini izlemeye başlar.