Dizi Haberleri

Cam Tavanlar Dizisi Konusu Ve Oyuncuları! Oyuncu Kadrosu

Yaz dizileri ardı ardına açıklanmaya başladı. Birçok yeni dizi yaz aylarında televizyon kanallarında olacak. O dizilerden birisi de Cam Tavanlar dizisi. Peki dizi ne zaman başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncuları kimler? Dizi nerede çekiliyor? Tüm bu sorular merak edilen konular arasında. Bu nedenle oyuncu kadrosunun neredeyse tamamı belli olan yeni dizi hakkında sizler için bilgilendirici bir yazı hazırladık. Görsel şekilde anlatabilmek için bir de video yayınladık. Yazımızın sonuna videomuzu da ekledik. Resmi kanalımıza abone olursanız seviniriz. Dizi ile ilgili yeni bilgiler gelirse de yazımıza eklemeler yapabileceğimizi de hatırlatalım.

Yeni Dizi Cam Tavanlar Dizisinin Konusu

Kerem Çatay ve Ömer Özgüner ortaklığında kurulan Ojo Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Cam Tavanlar konusu nedeniyle yaz döneminin en çok konuşulan yapımlarından.
Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk bulunuyor.

Alışılagelmişin dışında farklı bir yaz dizisi olan Cam Tavanlar ismini kadınların toplumsal hayattaki fırsat eşitsizliğine verilen evrensel tanımlamadan alıyor.
Erkeğin egemen olduğu çalışma dünyasında kadınların kariyer yapma motivasyonunu düşüren problemler dizide gözler önüne seriliyor.

Rekabet, intikam, aşk, azim gibi birçok temanın keyifli bir hikaye eşliğinde izleyiciye aktarıldığı dizide iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibinin tatlı, sert yarışı konu ediliyor.

Cam Tavanlar Dizisi Oyuncuları İsimleri

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar bulunuyor.

Dizide Çalan Şarkı

Son olarak mutlaka merak edenler olacaktır şu bilgiyi de verelim.
Cam Tavanlar dizisinin tanıtım videolarında kullanılan şarkı Nova Norda’nın Kuzeye Kaç isimli parçası.

Kanalımıza abone olarak bizlere destek verebilirsiniz.

Kanalımızın linki https://www.youtube.com/channel/UC1F4gVuaUTmASXM_4FPloPA

Cam Tavanlar Konusu Ve Oyuncuları | Yeni Dizi https://youtu.be/c-p-dWhwogI