Dizi Haberleri

2021 Yeni Diziler! Türk Dizileri

2021 yılında pandemi nedeni ile birçok dizi erken final yapmak zorunda kaldı bazı diziler de çetin reyting savaşını kaybetti. Şu anda ekrandaki dizi sayısı geçmiş yıllara göre oldukça düşük ancak çok sayıda yeni dizi televizyon kanallarında yerini alacak. Özellikle yazın yaklaşması ile yeni dizilere bakıldığında yaz dizileri hemen göze çarpıyor. Uzun zamandır evden çıkamayan vatandaşların yaz dizilerine geçmişte olduğundan daha fazla ilgi göstermesi bekleniyor.

Bir çok yeni dizinin oyuncu kadrosu netleşti bazılarının çekimleri devam ediyor ve bizler de sizler için yeni başlayacak olan dizileri bir yazıda topladık. Dilerseniz yazımıza görsel şekilde eklediğimiz video ile de ulaşabilirsiniz. İşte 2021 yılının yeni dizileri.

Yeni Diziler

2021 Yeni Çıkan Diziler https://youtu.be/0bwp4BICk2o

Barbaroslar

TRT’nin ES Film imzalı, dev prodüksiyonlu dizisi “Barbaroslar” bu sezonun izlenme rekorları kırması beklenen dizisi.
Hazırlık süreci aylarca süren dizinin çekimleri halen devam ediyor.
Eylül ayında TRT1 ekranlarında olması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca bulunuyor.
Barbaroslar dizisinin başrol oyuncuları arasında Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan bulunuyor.
Dizide savaş dehası ve denizcilik bilgisiyle tanınan Barbaros Hayrettin Paşa ve abisi Oruç Reis’in denizlerdeki efsanevi hikayesi anlatılacak.

Baht Oyunu

Yapımcılığını ARC Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu dizinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel paylaşıyor.
Romantik komedi türündeki dizi yaz aylarında Kanal D ekranlarında olacak.
Oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Tuğba Çom Makar, Funda İlhan, Anıl Çelik, Hande Subaşı, Aslı Sümen gibi isimler bulunuyor.

Ada Masalı

Çekimleri İzmir ve çevresinde gerçekleşen dizinin yapımcısı Ay Yapım, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin bulunuyor, senaryosunu Yelda Eroğlu kaleme alıyor.
Star TV’de başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, Nihan Büyükağaç gibi isimler bulunuyor.

Ayak İşleri

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturduğu ve çekimleri devam eden dizi çok yakında Gain’de başlayacak.

Aşkın Tarifi

Yapımını NTC Medya’nın, yönetmenliğini Deniz Koloş’un üstlendiği dizinin senaryo yazarları Leyla Oter ve Doruk Erengül.
Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin aşk hikâyesinin anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Yasemin Conka, Cem Davran, Alper Saldıran, Atakan Yılmaz gibi ilgi çekici isimler bulunuyor. Aşkın Tarifi çok yakında Kanal D ekranlarında olacak.

Kalp Yarası

Çekimleri Antakya’da yapılan dizinin yapımcısı Süreç Film.
Yönetmen koltuğunda Hülya Bilban’ın bulunduğu dizinin senaryo yazarları Sema Erol ile Mahir Erol.
Oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Zehra Yılmaz, Toprak Can Adıgüzel gibi isimler bulunuyor.
Kalp Yarası çok yakında atv ekranlarında olacak.

Kulüp

Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin üstlendiği dizi Netflix’te yayınlanacak.
Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış gibi isimler bulunuyor.
Merakla beklenen dizinin bu yıl içinde izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Uysallar

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Onur Saylak bulunuyor.
Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Songül Öden, Uğur Yücel, Öner Erkan gibi önemli isimlerin bulunduğu dizi yakında Netflix’te!

Cam Tavanlar

Yapımcılığını OJO Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu, Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizinin
başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka bulunuyor.
Alışılagelmişin dışında bir yaz dizisi olacağı söylenen dizide iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibinin tatlı, sert yarışı anlatılıyor.
Rekabet, intikam, aşk, azim gibi birçok temanın keyifli bir hikaye eşliğinde izleyiciye aktarılacağı dizinin oyuncu kadrosunda
Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök gibi isimler de bulunuyor.
Cam Tavanlar çok yakında Show TV ekranlarında olacak.

Kazara Aşk

Yapımcısı Koliba Film olan dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstlendi.
Senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme aldı.
Kazara Aşk’ta bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü anlatılıyor.
Oyuncu kadrosunda Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur gibi isimler bulunuyor.
Romantik komedi tarzındaki dizi önümüzdeki günlerde Star TV’de haftalık olarak yayınlanacak.