Dizi Haberleri

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full İzle! 26. Bölüm Tek Parça

Salı akşamlarımızın vazgeçilmezi, TRT 1’in hepimizi ekran başına kilitleyen dizisi Masumlar Apartmanı yayınlandığı son bölümüyle yine biz izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Olayların bir türlü durulmadığı ve gerilimin sürekli tırmanışta olduğu dizinin 26. bölümünde enteresan sahnelere tanık olduk. Senaryosu Gülseren BUDAYICIOĞLU’nun kitabından alıntılanarak kaleme alınan, içimizi acıtan hüzünlü hikâyelerin yoğun olarak yaşandığı dizinin gerçeğe ışık tutan bakış açısı da hepimizi bir kez daha en derinden sarstı.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Full İzle YouTube

Masumlar Apartmanı 26. Bölüm https://youtu.be/icnQsMD-VUY

Masumlar Apartmanı Yeni Bölümde Neler Olacak? 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gelecek hafta bir sonraki bölümde neler olacak sorusu ise kafamızı kurcalamaya daha şimdiden başladı. Yeni bölümde Safiye’yi zor hem de çok ama çok zor günler bekliyor olacak. Annesi Hasibe’nin etkisinden kurtulamayan ve annesinin kendisine yaşattığı acıları hâlâ yüreğinde taşıyan Safiye, kendi içerisinde birikmiş bu sorunlarla boğuşacak. Acaba Safiye bütün bu sorunların üstesinden gelebilecek ve ailesini herşeye rağmen bir arada tutabilecek mi?

Han, Naci’nin kendisi hakkında daha önce hiç kimsenin bilmediği bir gerçeği bildiğini öğrenecek. Naci’ye karşı çok sert bir tavır alacak Han, Naci’yi köşeye sıkıştıracak. İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrenecek. Bu durumu görüşmek üzere Memduh ile bir araya gelecek İnci, kendisini adım adım takip ettiğinden haberi olmadığı için Han’a yakalanacak. Han bu görüşmeyi yanlış anlayacak. İnci ve Han arasındaki sorunlar daha da büyüyecek. Bu arada Gülben de Esad’ı hayatından tamamen çıkaracak ve yeni bir aşka doğru yelken açacak. Gelecek hafta yeni bölümde görüşmek üzere. Şimdilik hoşça kalın.