Dizi Haberleri

Kanal D’de Aşkın Tarifi İsimli Yeni Dizi Başlıyor! Başrolde Kim Var?

Aşkın Tarifi dizisinin oyuncuları kimler? Aşkın Tarifi dizisi ne zaman ve hangi televizyon kanalında başlayacak? Aşkın Tarifi dizisinin konusu ne? Yeni sezonda ekranlarda başlayacak olan Aşkın Tarifi isimli dizi hakkındaki ayrıntılara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kanal D’den Yeni Dizi

Sezonun adım adım sonuna doğru yaklaştığımız ve yavaş yavaş da yeni sezon için hazırlıkların yapılmaya başlandığı şu günlerde yepyeni bir dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Reyting savaşlarının tavan yaptığı günümüzde elbette televizyon kanalları için diziler olmazsa olmaz denebilecek kadar büyük bir değere ve öneme sahip durumda bulunuyor. Birbirine rakip televizyon kanalları için rekabetin sembolü dizi projeleri de bir hayli ön plana çıkıyor. Son yıllarda erken finallerle başı sık sık ağrımış Kanal D’de yeni bir dizinin hazırlıkları için kolları sıvamış ve belli ki uzun yıllar sürecek kaliteli bir yapımla harika bir proje için düğmeye basmış.

Yeni Dizi – Aşkın Tarifi Konusu Ve Oyuncuları

Senaryosunu Leyla OTER’in ve aynı zamanda Doruk Erengül’ün birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz KOLOŞ’un yaptığı, NTC Medya’nın yapımını Mehmet Yiğit ALP’in ise yapımcılığını üstlendiği dizinin adı “Aşkın Tarifi”.

Peki dizinin başrol oyuncuları kim ya da kimler olacak dersiniz? Dizide Fırat isimli bir karaktere hayat verecek genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu “Kadir DOĞULU” başrolde yer alacak. 1 senelik aranın ardından yeniden setlere dönmek için hazırlık yapan başarılı oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. Partneri kim olacak sorusu ise henüz bir netlik kazanmış değil ve bu konuda arayışlar hâlâ sürüyor. Dizi çekimlerinin ise önümüzdeki günlerde başlaması muhtemel görünüyor. 1. Bölümün yaz başlangıcında yayınlanması bekleniyor. Bizler de Kanal D’ye ve “Aşkın Tarifi” dizisine televizyon dünyasında başarılar dileriz.