Haberler

Masumiyet 4. Bölüm Son Fragman İzle!

Masumiyet dizisi izeyiciler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin 4. Bölüm fragman videosu resmi YouTube kanalları tarafından paylaşıldı. Başrollerde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın bulunduğu yeni dizi Masumiyet dizisi 3. yeni bölümüyle 10 Mart Çarşamba akşamı FOX TV’de ekrana geldi. Masumiyet dizisinin 17 Mart Çarşamba günü ekrana gelecek olan 4. bölümüne ait olan fragmanı da yayınlandı.

Masumiyet Son Fragman

Masumiyet 4. Bölüm 1. Fragmanı https://youtu.be/azmC3-hklxE

Masumiyet 3. Bölümde Neler Oldu? Dizi Analiz ve Özeti

Masumiyet dizisi yine muhteşem bir bölümle FOX Tv ekranlarında çarşamba akşamı evlerimize misafir oldu. 3. bölümde ortalık toz duman oldu desek hiç de o kadar abartmış olmayız diye düşünüyorum. Ardı ardına gelişen ve bitmek bilmeyen olaylar hepimizi içten içe en derinden etkiledi. Ela’ya mahkemede yöneltilen takıntılı âşık suçlaması, geçirdiği sinir krizi ve çığlık çığlığa haykırışları, İrem’in bir türlü karar veremediği gitmek kalmak arasındaki zorlu savaşı âdeta 3. bölüme damgasını vurdu. Elbette İlker’in yaptığı bu iğrenç şiddet vahşeti asla cezasız kalmamalı ve mutlaka gerekli cezayı almalı.

Masumiyet Dizisinin 4. Bölümünde Neler Olacak?

Peki 4. bölümde neler olacak dersiniz? Gelin hep birlikte neler olacak bir göz atalım isterseniz.

Ela’nın annesi Bahar, İlker ILGAZ’ın mahkeme tarafindan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından çok büyük bir yıkım geçirecek ve çok zor bir süreçten geçecek. Fakat her ne olursa olsun asla yılgınlığa düşmeyecek. Kızının haklı davasında ve mücadelesinde İlker ILGAZ’ın ceza alması için elinden geleni ardına koymayacak. ILGAZ ailesinin kendi istikbali için  Ela’ya uygulayacakları psikolojik şiddetin karşısında da yine annesi Bahar Hanım olacak. Bahar Hanım’a bu yolda en büyük desteği İrem’in babası Harun ORHUN verecek. Çünkü Harun Bey de tıpkı Bahar Hanım gibi bu gizli kalmış yasak aşkın karanlık tarafı bir an evvel ortaya çıksın istiyor. Ve en çok da kızına zarar gelmesinden korkuyor. Bahar ise bu en zor süreçte eşi Timur Bey’den hiçbir destek göremeyecek elbette. Bir sonraki bölümü daha şimdiden sabırsızlıkla ve merakla bekliyoruz. Şimdilik hoşçakalın.

Masumiyet 3. Bölüm Full ve Tek Parça Nasıl İzlenir?

Masumiyet dizisinin tekrar bölümünü kaçıranlar YouTube üzerinden yaptığı aramalarla arıyor ancak dizinin tam bölümü sadece Fox Tv resmi sitesinde yayınlanıyor. İzlemek isteyenler için linki aşağı bırakıyoruz.

Masumiyet 3. Bölüm İzle https://www.fox.com.tr/Masumiyet/bolum/3