Haberler

Masumiyet 3. Bölüm Fragmanı! Yeni Ve Son Bölüm

Masumiyet dizisi 3. Bölüm fragman yayınlandı. Masumiyet son bölüm fragmanı YouTube kanalı tarafından yayınlandı. Dizinin fragmanı büyük ilgi gördü ve yaklaşık şu ana kadar 2 milyona yakın izlendi. Peki dizinin yeni 3. bölümünde neler olacak? 2. Bölümde neler yaşandı ve son bölümde neler yaşanacak? Öncelikle 3. Bölüm Fragmanını ve 2. Bölüm videosunu yazımıza ekleyelim sonrasında yazımıza devam edelim.

Masumiyet 3. Bölüm Fragmanı

Masumiyet 3. Bölüm 1. Fragmanı

3 Mart 2021 Çarşamba akşamı FOX Tv’de ekrana gelen ve izleyicisiyle ikinci defa buluşan Masumiyet dizisi yine aklımızı başımızdan almayı başardı hem de fazlasıyla.

Birbiri içerisine âdeta hapsolmuş karmaşık olay örgüsü hepimizi bir kez daha en derinden etkiledi. Hastanede doktorun “Maalesef bebeği kaybettik” sözü üzerine bu olayın duyulmaması için elinden geleni yapan Ela’nın babası Timur Bey yasak aşkı Banu ile birlikte kızının değil de kendinin ve kendi çalıştığı şirketin çıkarlarının peşine düştü. Hepimize de bu nasıl bir aile babası dedirtti. Ela’nın annesi Bahar Hanım ise kızını koruyamadığı için sürekli kendini suçladı durdu.

İlker ILGAZ tutuklanarak şimdilik cezaevine girdi. Cezaevinde yarım kalan düğününü 6 yıllık sevgilisi İrem ORHUN ile nikâh töreni yaparak nihayete erdirdi. Hâlâ sarsılan prestijini ve çizilen imajını kurtarma peşinde elbette ILGAZ ailesi. İrem ORHUN’un babası Harun ORHUN’un bu evliliğe karşı çıkması olayların boyutunu ve seyrini değiştirmeye yetti bile. Çünkü kızı İrem’i buradan bir süreliğine uzaklaştırmak isterken, kızının kayınvalidesi Hâle Hanım’ın evine taşınma kararı kızının üzerine bu kadar düşen ve titreyen bir babayı kızını kaybetme noktasına getirdi.

Hale Hanım’ın oğlunu kurtarabilmek adına yaptığı para teklifine Ela’nın annesi Bahar Hanım’ın ses kaydıyla birlikte verdiği unutulmaz tepki de dizinin en can alıcı sahneleri arasındaki yerini aldı. Final sahnesinde ise İlker’in avukatının bu şiddet olayının gerçek yüzünü ortaya çıkaracağını söylemesi ve elbette hastanede gözlerini açan Ela’nın tekerlekli sandalyeyle duruşmaya gelmesi acaba bir sonraki bölümde neler olacak sorusunu akıllara getirdi.

Masumiyet 3. Bölümde Neler Olacak?

Üçüncü bölüm şimdiden gözümde tütüyor diyebilirim. Acaba İlker ceza alacak mı? Mahkeme İlker hakkında nasıl bir karar verecek? Ela mahkemede neler anlatacak? Ela’nın babasının yasak aşkı Banu Hanım Timur’u göz göre göre ateşe mi attı? Tüm bu soruların ve daha fazlasının yanıtlarını bulacağımız üçüncü bölümü merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Masumiyet 2. Bölüm