Dizi Haberleri

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Peki Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bölümde neler olacak? Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı izle. Son bölüm özeti ve replikleri izle!

Masumlar Apartmanı’nın son bölümünde yine karışıklık hakimdi.

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı – Dizi Analiz

Han’ın dizide sürekli ‘anlatayım sana her şeyi’ deyip hiçbir şey anlatmaması dizide gizemi devam ettiriyor. Gülben’e ise izleyiciler çok üzülüyor. Han’ın gizemli hareketleri İnci’yi ürkütmeye başladı.

Han’ın İnci’yi alıp çöp dolu daireyi göstermesi ve ona her şeyi anlatma olayı gerçek değil. Bunu Safiye kurgulayıp hayal ediyor. Han gerçek hayatını İnci’ye anlatmak istese de buna cesaret edemeyecek.

Esat, Gülden’e onu sevmediğini söyledikten sonra ve Safiye’nin, Gülden’in kitaplarını atması üzerine Gülden her şeyin farkına varıp çok farklı birisi olacak artık. Gülden’in de Safiye’nin annelerine ait olan elbiseleri atması her şeyi normale çevirecek. Safiye o elbiselerden kurtulduğu için birazcık bile olsa geçmişinden kurtulacak. Bu olaylara şahit olan İnci onlara acayip sıcak ve samimi davranmaya çalışacak. Bu davranışı sayesinde Safiye’nin de İnci’ye karşı duyguları değişecek ama bunu asla belli edip kabul etmeyecek çünkü Han’ı paylaşmak istemeyecek.

Han uygari alip kağıt topladığı yere götürüp onu korkutmasi uzerine uygar herseyi herkese anlatsa bile kimse uygara inanmayip sarhoş olduğunu sanacak ama uygar’in cekip gitmesi esra’nin aklini karıştıracak ve esra da inci’nin aklini karıştıracak.

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı

One thought on “Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı

  • Yine harika bir analiz olmuş 🙂

Yorumlar kapatıldı.