Dizi Haberleri

Yeni Başlayacak Diziler 2020

Hangi yeni diziler başlayacak? Bu yazımızda sizlere yakın zamanda başlayacak olan 8 diziden bahsedeceğiz. 2020 sezonunda yeni başlayacak diziler hangileri? Oyuncu kadroları ve ne zaman başlayacakları ile ilgili bilgiler…

Yeni Diziler 2020

İyi Günde Kötü Günde

Yapımcılığını O3 Medyanın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Barış Erçetin’in bulunduğu dizi eylül ayında Star TV ekranlarında olacak.
Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in senaryosunu hazırladığı dizinin oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar,
Osman Alkaş ve Derya Alabora gibi isimler var. İlerleyen günlerde diziye yeni isimlerin de dahil olması bekleniyor.

Arıza

Sezonun belki de en merakla beklenen dizilerinden birisi olan Arıza dizisinin yapımcısı O3 Medya ve yönetmen koltuğunda Recai Karagöz bulunuyor.
Senaryosunu Ozan Aksungur’un yazdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça kalabalık. Kadroda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Yeşim Salkım ve
Dilara Aksüyek gibi önemli oyuncular bulunuyor. Oyuncu seçmeleri büyük oranda tamamlanan dizi eylül ayında Show TV’de olacak.

Akıncı

Yönetmen koltuğunda Veli Çelik’in oturduğu, yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Hakan Kandal’ın kaleme aldığı Akıncı dizisi
eylül ayında atv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu seçmeleri halen devam eden dizinin kadrosunda Şükrü Özyıldız, Yıldıray Şahinler, Ayça Erturan, Deren Talu ve Tolga Tekin gibi oyuncular bulunuyor.

Menajerimi Arayın

Call My Agent dizisinden uyarlanan dizinin Türkçe adı henüz kesinleşmedi ama Menajerimi Arayın kod adı ile duyuruldu.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizi Eylül ayında Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin senaryo yazarı Yelda Eroğlu, Yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin bulunuyor.

Bir menajerlik şirketini merkeze alarak, eğlence dünyasının perde arkasının anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler var ancak dizinin özelliği sebebi ile her bölümde dizide farklı sürpriz isimler de yer alacak.

Aile Şirketi

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Şahin’in bulunduğu, senaryosunu Emrah Kaman ve Murat Kaman’ın kaleme aldığı
‘Aile Şirketi’ dizisi beIN Connect’te Eylül ayında izleyici karşısına çıkacak ve her bölümü 20’şer dakika sürecek.
Emrah Kaman ve Eslem Akar’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu diziye önümüzdeki günlerde başka isimler de dahil olacak.

Maria Ve Mustafa

Yönetmen koltuğunda Faruk Teber’in bulunduğu, senaryosunu Birol Elginöz’ün kaleme aldığı, oyuncu seçmeleri halen devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Jessica May, Hilmicem İntepe, Tamer levent, Alpay Atalan gibi oyuncular bulunuyor. Dizi Eylül ayında ATV’de izleyici karşısına çıkacak.

Altın Kod 520

Altın Kod 520 dizisi buraya kadar anlattığımız dizilerden biraz farklı. Dizi İnstagram’da yayınlanacak.
Oyuncu kadrosunda Pınar Altuğ, Yusuf Güney, Deniz Akel, Emel Müftüoğlu, Berke Uzrek, Ebru Akel, Kayhan Kilbaşoglu, Muzaffer Yöntem ve İsrafil İnce gibi isimler yer alıyor. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markaları diziye sponsor oldu. Konusu ise şu şekilde;

500 yıl öncesine dayanan, Kapadokya ve Yerebatan Sarnıcı’nda gizlenmiş İstanbul’un önemli bir sırrı öne çıkarken, birbirinden farklı altı ana karakterle birlikte olay örgüsü çözülmeye çalışılacak.

Çatı Katı Aşk

Kanal D ekranlarında “Tatlı bir Yeşilçam hikayesi” sloganıyla ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk dizisinin yapımcısı Mia Yapım.
Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş bulunuyor.
Kadrosu büyük oranda tamamlanan dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz, Peliz Öztekin gibi isimler bulunuyor.
Yaz dizisi olarak yakın zamanda başlayacak olan romantik komedi dizisinin sonrasında devam edip etmeyeceği alacağı reytinge göre belli olacak.

Dilerseniz YouTube kanalımızdan da görüntülü şekilde bu diziler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Yeni Başlayacak Olan Türk Dizileri 2020 Videomuz

Yeni Diziler 2020 YouTube Videosu