Haberler

Maksat Yarışmak Olsun Yarışmayı Ayağınıza Getiriyor!

Maksat Yarışmak Olsun Başvuru nasıl ve nereden yapılır? WhatsApp hattı numarası var mı? Evden nasıl yarışmaya katılabilirim? Maksat Yarışmak Olsun sunucusu Bahar Özmen kimdir? Ayrıntıları sizler için anlattık. Yarışmayı analiz ettik.

360 TV gerçekten dijitalin nabzını çok iyi tutan ve teknoloji ile arası çok iyi olan bir kanal. TRT 1 hariç bir çok televizyon kanalı yaşanan Korona virüs salgını nedeniyle programlarını durdurdu ve tekrar yayınlarla durumu geçiştirmeye çalıştı ancak 360 TV programlarını duruma göre adapte etmeye devam ediyor. O programlardan biri de Maksat Yarışmak Olsun.

TV360’da Bahar Özmen’in sunuculuğunu yağtığı Maksat Yarışmak Olsun programı daha önce sokaklarda çekiliyordu. Bahar Özmen mikrofon eline alıp sokaklara çıkıp ödüller dağıtıyordu. Maksat Yarışmak Olsun yarışmasında pozitif ve neşeli üslubu ile Bahar Özmen’in 3 sorusunu sokaklarda bilen yarışmacılar ise ödüllerini anında kazanıyordu.
Ancak yaşanan salgın nedeni ile programın formatı değişti.

İzleyenlerin hem bilgilendiği hem de eğlendiği yarışma programı “Maksat Yarışmak Olsun” son zamanlarda yepyeni formatıyla yarışmayı ayağınıza getiriyor. Artık Bahar Özmen evlere kamera bağlantısı ile bağlanarak sorularını soruyor.

“Maksat Yarışmak”da eğlenceli ve samimi üslubu ile Bahar Özmen’in 3 sorusunu bilen yarışmacı ise ödülü olan hediye çeklerini anında kazanıyor.
Siz de bilgilerinize güveniyor ve yarışmada yarışmak istiyorsanız evinizden dijital ortamdan yarışmada yarışabilirsiniz.

maksatyarismakolsun@tv360.com.tr adresine adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi, telefon numaranızı ve adresinizi yazarak başvurularınızı yapabilirsiniz. Whatsapp hattı üzerinden yarışmaya şimdilik başvuru yapılamıyor ancak mutlaka attığınız mail okunuyor ve yarışmanın yapımcıları sizi arayıp gerekli iletişimi sizinle sağlıyor.

Bahar Özmen Kimdir ve Nerelidir? Kaç yaşında ve evli mi? Burcu nedir?

Bahar Özmen, 1990 doğumludur, Akrep burcudur ve Selanik göçmenidir.
Liseyi Erenköy Işık Lisesinde okumuştur ve Bahçeşehir Üniversitesi Sinema TV bölümünden mezun olmuştur.
NTV’de Burcu Esmersoy ile Yaz gecesi programında Yekta Kopan’la ise Gece Gündüz programında çalışmış sonrasında CNN Türk’e geçmiştir.
Daha sonra Ülke TV’ye geçip 30 bölüm iş dünyası ile ilgili haberler sunmuş, 6 ay sunuculuk yapmıştır.
Daha sonra Ayşe Gürzap Kanaltürk’e yönlendirdirmiş Orada kendisini iyice geliştirmiştir.
Bahar Özmen, şimdilerde 360 tv de yayınlanan maksat yarışmak olsun programını sunuculuğunu yapıyor.

Bahar Özmen Hakkında Ayrıntılı Bilgiler

Bir röportajında çok küçük yaşlardayken bile ekranlarda olup haber sunucusu olmak ve hazırlamak gibi bir düşünceye sahip olduğunu belirtmiştir.
Özellikle Mehmet Ali Birand’ı ilgiyle takip ettiğini, onun sayesinde de gündemi takip edip, Türkiye Siyasi tarihini araştırdığını dile getirmiştir.
Erenköy Işık Lisesi’nde iken oradan gastronomi okumak için eşit ağırlıktan sözele geçmiştir.
Ardından Okan Üniversitesi Gastronomi yetenek sınavını yüzde yüz burs ile kazanmıştır.
Üniversite sonuçları açıklandığında ise yüzde 50 burs ile Bahçeşehir Üniversitesi’ni kazanmış ve Sinema Tv üzerine eğitim yaşamında devam etmiştir.
Yabancı dil olarak İngilizce ve başlangıç seviyesinde Almanca bilmektedir.
Ekran arkası eğitimini okuldan, ekran önünü ise Diyalog ve ekibine borçlu olduğunu belirtmiştir.
Kanal Türk ekranlarında Ne Var Ne Yok programını sunmuş, günümüzde ise 360 TV’de yayınlanan Maksat Yarışmak Olsun adlı programı sunmaktadır.
Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan ünlü sunucu evlidir.
İlerleyen süreçte maç sunmak istediğini, kadın spikerlerden Şirin Payzın ve Nevşin Mengü‘yü çok beğendiğini belirtmiştir.
Ayrıca Fatih Portakal‘ı da çok takdir ettiğini ve onunla çalışmak istediğini de sözlerine eklemiştir.

One thought on “Maksat Yarışmak Olsun Yarışmayı Ayağınıza Getiriyor!

  • Ayfer

    Merhaba biz isvicireden istanbula geldik tatile siz acaba sokakta artik sorulari sormuyormusunuz ? Sizi nerde gore biliriz mesela bu persembe yada cuma gunu

Yorumlar kapatıldı.