Dizi Haberleri

Kızılcık Şerbeti Dizisi Oyuncuları Ve Konusu – Yeni Türk Dizi 2022 show tv

2022 – 2023 dizisi sezonu açıldı. Yeni diziler bir bir başlıyor. Başlayacak olan o dizilerden birisi de Kızılcık Şerbeti dizisi. Peki Kızılcık Şerbeti dizisinde hangi oyuncular bulunuyor? Dizi hangi kanalda ve ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosu içerisinde kimler var? Hangi oyuncu hangi karakterleri canlandıracak? Konusu ne? İşte yeni dizi hakkındaki tüm detaylar!

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerini Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör paylaşacaktır. Bilindiği üzere Sıla Türkoğlu Kanal 7 dizisi olan ve günlük olarak yayınlanan Emanet dizisinde başroldeydi ve diziden ayrılmıştı. Sıla Türkoğlu bu dizi sayesinde hem Türkiye’de hem de dünyada çok büyük bir fan kitlesi edindi. Bu nedenle dizinin dünyanın farklı ülkelerinde de izlenmesi bekleniyor. Doğukan Güngör de genç ve yakışıklı bir oyuncu. Zümrüdüanka ve Hakim dizileri ile tanınan oyuncunun da büyük bir hayran kitlesi bulunmakta. Bu iki isim dizi için etkili bir seçim ve mutlaka dizinin alacağı reytinglerde önemli payları olacaktır. Bununla da bitmiyor. Dizinin oyuncu kadrosu içerisinde hem çok sevilen hem de usta oyuncular da bulunuyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dizi dikkat çekiyor.

Kızılcık Şerbeti Konusu

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcılığını Gold Film ve Faruk Turgut üstlendi. Yakın zamanda Show TV televizyon kanalında başlayacak dram türündeki dizinin oyuncu kadrosu büyük oranda netleşti ancak henüz tamamlanmadı.

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç (Ketche) bulunuyor. Dizide iki aile büyük bir mücadelenin ardından büyük bir kırılma yaşayacak ve çocuklarının yaşadığı ilişkinin ardından birbirlerini anlama sürecine girecek. Dizinin Kasım ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları

Sıla Türkoğlu – Doğa
Doğukan Güngör – Fatih
Evrim Alasya – Kıvılcım
Barış Kılıç – Ömer
Settar Tanrıöğen – Abdullah
Füsun Demirel – Sönmez
Sibel Taşçıoğlu – Pembe
Selin Türkmen – Çimen
Müjde Uzman – Alev

Kaynak: Birsen Altuntaş