Dizi Haberleri

Güzel Günler Dizisi Oyuncuları, Konusu, Oyuncu Kadrosu – TRT 1 Yeni Dizi 2022

Güzel Günler dizisi oyuncuları kimler? Dizinin oyuncu kadrosu içerisindeki isimler kimler? Güzel Günler konusu ne? Ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? Tüm bu soruların yanıtları şu sıralar merak edilmekte. İşte yeni dizi hakkındaki son bilgiler.

TRT 1’in yeni dizisi ‘Güzel Günler’ oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Dizinin hazırlıkları tamamlandı ancak oyuncu seçmeleri halen devam ediyor.

Çekimleri önümüzdeki gün başlayacak olan ve henüz erkek başrol oyuncusu belli olmayan dizi; Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulağına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini konu alıyor.

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı’nın oturacağı, senaryosunu Selin Tunç’un kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya (Kısmet), Zeynep Çamcı (Altan), Olgun Toker (Atakan), Ecem Erkek (Füsun), Mert Denizmen (Feyyaz), Leyla Tanlar (Selma), Seray Gözler, Orkuncan İzan (Feyyaz), Yıldıray Şahinler, Duygu Köse ve Seray Gözler yer alıyor.

Güzel Günler, yakında TRT 1’de başlıyor!