Kimdir

Cemre Öktem Hakkında Bilinmeyenler!

Cemre Öktem Bilinmeyenleriyle Biyografisi

Henüz 20’li yaşlarının başında olan Cemre Öktem televizyon dünyasının yeni yüzlerinden. İstanbul doğumlu olan oyuncu sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır ve liseyi Fenerbahçe Lisesi’nde okumuştur.

Sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık bölümüne başladı fakat bu bölümden ayrıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği bölümünde eğitimine devam etti. Fakat aklının bir köşesinde bir taraftan da hep oyuncu olmak vardı. Okuduğu bölümler çok da oyunculuk ile ilgili olmadığı için bir ajansa kaydolarak bazı dizilerin seçmelerine katılmaya karar verdi. Bir taraftan okulunu okudu diğer taraftan da oyunculuk eğitimlerine devam etti.

Bugüne kadar üç dizide yer aldı.

2017 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde rol almış ve Ayşe karakterini canlandırmıştır. Kerem Bürsin, Gürkan Uygun, Leyla tuğutlu, Seda Akman, Nilperi Şahinkaya gibi oyuncular ile birlikte rol almıştır.

Yine ATV’de yayınlanan, Emrah, Burcu Kıratlı, Seda Akman, Nur Yazar gibi oyuncuların yer aldığı Aşk Ve Mavi Dizisinde Gülsüm karakterini canlandırmıştır.

Okul yıllarında bu iki dizide rol alarak tecrübe kazanan oyuncu sonrasında senaristlerin ve yönetmenlerin de radarına girmeyi başardı ve günümüzde Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Zehra karakterine hayat vermekte. Oyunculuk kariyeri açısından şu anda çok önemli bir dizide yer alıyor ve oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Dizide canlandırdığı karakter ‘topal’ olduğu için herkes merak ediyor Cemre Öktem topal mı? diye ancak öyle bir şey yok.