Kimdir

Özge Yağız kimdir? Dizileri – Boy, kilo, burcu – Sevgilisi

Özge Yağız kimdir? Boy, kilo, burcu. Oynadığı dizileri. Sevgilisi kim? Kaç yaşında ve nereli? Doğum günü tarihi. Hayatı, hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı. Twitter, Facebook ve Instagram adresi.

Özge Yağız Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Özge Yağız, dizi oyuncusudur. Aynı zamanda diyetisyendir.
26 Eylül 1997 İstanbul’da doğumludur.
Aslen Sivaslı olan oyuncu doğma büyüme İstanbullu.
Kendisinden altı yaş büyük Ezgi adında bir ablası vardır.
Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur.
‘No10 Studios’ isimli kurumda oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteri ile yaşamıştır.
2019 yılında Kanal 7 televizyon kanalında günlük olarak yayınlanan Yemin dizisinde başrolde Gökberk Demirci ile rol almıştır. Dizide Reyhan karakterini canlandırmış ve sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile takdir edilmiştir. Dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan Yemin dizisi sayesinde popüler bir aktris haline gelmiştir. Yemin dizisi sonrasında çok büyük bir fan kitlesi edinmiştir.

2020 yılında Star TV dizisi olan Sol Yanım dizisinde Serra karakterini canlandırmıştır.
2021 yılında İçimizden Biri dizisinde Havva Aladağ karakterine, 2022 yılında Baba dizisinde Büşra Kalkan Saruhanlı karakterine hayat vermiştir.

Yakın zamanda Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde yer alacağı haberleri basına yansımıştır. Başarılı oyuncu İcon-Talent menajerlik ajansı bünyesinde yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

Boy Kilo Burcu

Özge Yağız, dünyanın en güzel 100 kadını listesinde gösterilmektedir. Terazi burcundandır. 1,63 m. boyundadır ve 52 kilodur.
Özge Yağız, yemek yapmayı çok seviyormuş. Boş zamanlarında sinema filmleri izlemeyi ve konsere gitmeyi tercih ediyormuş. Sakin yapılı ve sabırlı birisiymiş. Temizlik konusunda çok hassasmış.

Özge Yağız Sevgilisi Kim? Gökberk Demirci İle Barıştı Mı?

Özge Yağız, uzun süre boyunca oyuncu ve Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile sevgiliydi, evlilik aşamasına gelmişti, sonrasında çift ayrılmıştı. Yakın zamanda ise Özge Yağız ve Gökberk Demirci çiftinin ilişkilerine bir şans daha verdikleri iddiası basına yansımıştır. İkiliden bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmadığı için haberlerin doğruluğu belli değildir.

Ünlü aktris sosyal medyada Facebook, Instagram ve Twitter kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada Twitter hesabında 21.000 takipçisi, Facebook sayfasında 1 milyon takipçisi, Instagram hesabında 3 milyon 200 bin takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca sosyal medyada farklı platformlarda adına açılmış çok sayıda fan hesapları bulunmaktadır.
Twitter adresi yagizozge Instagram adresi ozgeyagizz Facebook sayfası OzgeYagizOfficiall

Dizileri

2018 / Adını Sen Koy (Zeliha)
2019-2020 / Yemin (Reyhan Tarhun)
2020-2021 / Sol Yanım (Serra Yıldırım)
2021 / İçimizden Biri (Havva Aladağ)
2022 / Baba (Büşra Saruhanlı)
Yakında / Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi

Özge Yağız Kimdir? https://youtu.be/uGN-6n1xnD4