Kimdir

Şef Kapımda Sunucusu kim? Tahsin Küçük kimdir, nereli?

Şef Kapımda sunucusu kim? Şef kapımda Tahsin kimdir? Tahsin Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum günü tarihi, burcu, boyu, kilosu. Hayatı, hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı.

15 Haziran 1997 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelen Tahsin Küçük İlkokulu İzmit’te Ulu Gazi İlköğretim okulunda okudu. Lise eğitimini Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Ardından İstanbul’a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca Türkiye’nin önde gelen şefleriyle birlikte çalıştı.

13 yaşında mutfağa bulaşıkçı olarak giren Tahsin Küçük 11 yıldır kariyerinde ilerlemektedir. 2015 yılında 17 yaşındayken Ver Fırına isimli yarışma programına katıldı ve internetten öğrendiği tarifler ile bu yarışmada iyi bir derece yakaladı. Üniversite yıllarında da pek çok yarışmaya katılarak dereceler elde etti. Türk televizyonlarında bulunan gündüz kuşağı yemek programlarında da yemek editörü olarak görev yaptı.

2021’de MasterChef Türkiye yarışmasına katıldı. ‘Ben İstersem Yaparım’ sloganı ile başladığı yarışmada şampiyonluğu hedefleyen sözleriyle sık sık gündem oldu. Tahsin Küçük MasterChef Türkiye 2021 yolculuğuna ilk turda firik keşkeğinde konfit somon yaparak çıkmıştı. Üçlü düellolarda da Burak ve Mercan isimli yarışmacılar ile karşı karşıya gelmişti ve final turunda ana kadroya 11. seçilen yarışmacı olmuştu. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasını üçüncü olarak tamamladı.

Tahsin Küçük, 2022’den itibaren hafta içi her gün 10:30’da yayınlanan ve Show TV televizyon kanalında yayınlanmakta olan ‘Şef Kapımda’ programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

İkizler burcu olan Tahsin Küçük yemek yapmanın yanı sıra birçok dans türüyle de ilgilenmektedir.
Kendisini Gastronom olarak tanımlayan Tahsin Küçük’ün aşçılık mesleğine girişinde ailesinin büyük desteği ve etkisi olmuş.
Geçmişte istediği mesleklerin hiçbirisine babası sıcak bakmamış.
Bir gün babasına bir yemek yapmış, babası bu yemeği yedikten sonra ‘Ellerine sağlık oğlum, sen bunu meslek olarak yapmalısın’ demiş.
İşte bu sözlerin ardından Tahsin Küçük aşçılık mesleğine yönelmeye karar vermiş.

Tahsin Küçük Nereli? Burcu Boyu Kilosu

25 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. İkizler burcundandır. Yaklaşık 1.83 boyundadır ve 71 kilodur. Doğma büyüme Kocaelilidir ve sekiz senedir İstanbul’da ikamet etmektedir. Sosyal medyada TikTok ve Instagram kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada TikTok hesabında 71.400 takipçisi, mavi tıklı Instagram hesabında ise 452.000 takipçisi bulunmaktadır. TikTok Adresi @cheftahsinkucuk Instagram Adresi tahsinkucukofficial

Tahsin Küçük Kimdir? https://youtu.be/WpV1VC7SzXM