Kimdir

Berker Güven Kimdir? Kaç Yaşında? Dizileri – Üç Kız Kardeş Somer Kim?

Berker Güven kimdir nerelidir? Kaç yaşında? kaç doğumlu? Aslen nereli? Oynadığı dizileri ve filmleri. Sevgilisi kim? Burcu, boyu ve kilosu. Üç Kız Kardeş Somer kim? Tüm bu konular şu sıralar arama motorlarında yoğun şekilde aranıyor. Yeni dizisi ile gündemde olan ünlü oyuncu hakkında çok çeşitli konularda aramalar yapılıyor. Bu nedenle Berker Güven hakkında bilgiler içeren bir biyografi yazısı hazırladık. İşte Berker Güven’in hayatı ve bilinmeyenleri.

Berker Güven Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli?

Berker Güven 7 Eylül 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İzmirli oyuncu anne tarafından Hollanda vatandaşıdır. Baba tarafından Türk vatandaşıdır. Hollanda’da yaşayan bir abisi vardır. Annesi İtalya’da babası İzmir’de yaşamaktadır.

İlkokulu ve orta okulu Sev İlköğretim Okulu’nda okudu. Özel Işıkkent Anadolu Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde eğitim gördü. Uzun metraj film senaryosu tezi yazarak bölümünü birinci olarak bitirdi.

2014-2016 yılları arasında Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimleri aldı. Aynı dönemde American Academy Dramatic Art ve New York Film Akademisi’nde de oyunculuk eğitimleri aldı. İpek Bilgin, Çağ Çalışkur, Susan Batson, Robert Verlaque, Sheila Grey gibi isimlerden dersler aldı.

Berker Güven Dizileri Ve Filmleri

2017 yılında gösterime giren Babam filminde Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile başrolü paylaştı. Babam filmindeki zihinsel engelli “Arif Tunalı” rolüne hazırlanmak için 1 ay boyunca Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın okuluna gitti.
2017’de Yen isimli tiyatro oyununda sahne aldı.
2017 – 2018 yılları arasında Vatanım Sensin dizisinde Aleksi, 2019’da Zalim İstanbul dizisinde ise Nedim Karaçay rolüyle yer aldı.
2020’de Alev Alev dizisinde İskender Kayabeyli karakterine hayat verdi.
Günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterini canlandırıyor.
Genç oyuncu GG Menajerlik bünyesinde yeni projelerde yer almayı sürdürüyor.

Üç Kız Kardeş Somer Kimdir?

Ayvalık’ın en varlıklı ailesinin Rüçhan ve Özer’in biricik oğulları. Yurtdışında okuduğu sırada Mine ile tanışmış, ailesinin tüm engellemelerine rağmen onu bırakmamıştır. Türkanla evlenmeye, maddi korkuları sebebiyle göz yummuş ama Türkan’a bir eş olmayacağına söz vermiştir. Onun kalbinin tek sahibi Mine’dir. Ama Somer gün geçtikçe Türkan’ın iyiliğine kayıtsız kalamayacak annesi ve sevgilisinden görmediği anlayışı ve inceliği onda görecektir. Somer, anne gölgesinde büyüyüp sonrasında Mine’nin himayesinde yaşadığını çok geç fark edecektir. Türkan’ın içindeki cevheri gördüğünde belki de çok geç olacaktır.

Berker Güven Burcu Boyu Kilosu

Başak burcundandır. 1.80 boyundadır ve 74 kilodur. Sevgilisi oyuncu Nihal Yalçın’dır. Solaktır. Göz rengi bal rengidir. Saç rengi kestane rengidir.
Sosyal medyayı pek kullanmayan oyuncunun bu yazının hazırlandığı an itibarı ile İnstagram’da 665.000 takipçisi, Twitter hesabında 10.100 takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca çeşitli sosyal medya platformlarında adına açılmış çok sayıda fan hesapları mevcuttur.

Twitter Adresi berkerguvenn

İnstagram Adresi berkerguvenn

Berker Güven Ödülleri

22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü’nü almıştır.
Türkiye – Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde Yılın En İyi Drama Oyuncusu Ödülü’ne layık görüldü.

Sadri Alışık Oyunculuk Sinema ve Tiyatro Ödülleri Üstün Akmen Genç Oyuncu Özel Ödülü (2017)
Direklerarası Seyirci Ödülü (2017) Umut Veren Genç Erkek Ödülü
Afife Tiyatro Ödülleri Adayı (2017) (Yılın En Başarılı Genç Kuşak Oyuncusu)
Uluslararası İzmir Film Festivali – 2018 (En iyi Erkek Oyuncu Adayı )

Berker Güven Yer Aldığı Reklamlar

Panda İce Cream (2013)
Kentucky Fried Chicken (2014)
Jaguar Cars (2018)

Berker Güven Kimdir? Oynadığı Dizileri – Biyografi | Üç Kız Kardeş Dizisi Somer Kim? https://youtu.be/jene-MOGZ3c