Kimdir

MasterChef 2021 Mert Ateş Durukan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hayatı

MasterChef 2021 yarışmacıları belli olmaya başladı. Kadroda yer almayı başaran yarışmacılardan birisi de genç yarışmacı Mert Ateş Durukan. Reyting rekortmeni yarışmayı izleyen izleyiciler MasterChef yarışmacısı Mert Ateş Durukan hakkında çeşitli bilgileri arama motorlarında aramaya başladı. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüriliğini yaptığı yarışmada evet oylarını almayı başaran genç yarışmacının hayatı oldukça merak ediliyor. Bu nedenle yarışmacı hakkında bilgiler içeren bir biyografi yazısı hazırladık. Böylece aradığınız soruların cevaplarına ulaşabileceksiniz. Elbette ki zamanla yeni bilgiler ortaya çıkacaktır. İlerleyen günlerde yazımızı güncelleyebileceğimizi de şimdiden hatırlatalım.

MasterChef Mert Ateş Durukan Kimdir?

MasterChef 2021 Mert Ateş Durukan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor? Burcu, boyu ve kilosu kaç? Doğum tarihi nedir? Facebook, Twitter ve İnstagram adresi nedir? Tüm bu soru cümleleri reyting rekortmeni yemek yarışması MasterChef’i izleyenler tarafından arama motorlarında aranmaktadır. İşte yarışmacı hakkındaki detaylar..

Kaç Yaşında?

MasterChef Ateş Kimdir? Kaç yaşında? Nereli? https://youtu.be/h70os9iPiZE

Mert Ateş Durukan, 18 yaşında. Yemek yapmaya küçük yaşlardan itibaren ilgi duydu.
Yemek yapmaya 5 yaşında salata yaparak başladı.
Yarışmaya İzmir’den katılan Mert Ateş Durukan, lisede aşçılık bölümü okumuştur ancak üniversiteyi kazanamadığını belirtmiştir. Bu konu sebebi ile de şefler kendisine takılmıştır.
Annesi ile birlikte ayrı bir eve çıkarak yaşadığını belirtmiştir. 9-10 yaşlarında iken annesi işten gelene kadar yemekleri o hazırlıyormuş.
Mert Ateş Durukan, ailenin tek çocuğudur. Annesi muhasebeci, babası ise turizm sektöründe çalışmaktadır.
Yaşının küçük olmasına aldanılmamasını, buraya kendini kanıtlamaya geldiğini ve rakiplerine güçlü olduğunu göstereceğini ifade etmiştir.
İlk elemelerde somon yemeği yaparak şeflerin karşısına çıkan Mert Ateş Durukan, üç evet alarak sonraki tura geçmeyi başarmıştır.

MasterChef’in Kurtlar Sofrası olduğunu hatırlatan şeflere ‘ben de kurtum’ diye cevap vermiştir.
Anneannesini çok sevdiğini yarışmaya katılmadan önce de okunmuş pirincini yediğini belirtmiştir. 18 yaşında olduğu için yarışmanın en genç yarışmacılarındandır. Yaşının küçük olmasına kimsenin aldanılmamasını, buraya kendisini kanıtlamaya geldiğini ve rakiplerine güçlü olduğunu göstereceğini ifade etmiştir. Üçlü düelloda beğendili kuzu incik yemeği ile iki rakibini eleyerek ana kadroya geçmeye hak kazanmıştır. Şeflerden de çok çalışması gerektiği konusunda da uyarılmıştır.

İnstagram Adresi

Görüldüğü kadarı ile sosyal medyada sadece İnstagram kullanmaktadır. Sesi güzel olan yakışıklı ve genç yarışmacı iyi derecede gitar çalabilmektedir. Zaman zaman sosyal medya hesabından söylediği şarkıları paylaşmaktadır. Bu yazının hazırlandığı an itibarı ile İnstagram hesabında 2.832 takipçisi bulunmaktadır. Yarışmanın ilerleyen zamanlarında takipçi sayısının hızla artması beklenmektedir. Tam doğum tarihi bilinmediği için burç bilgisine henüz ulaşılamamıştır. Aslen nereli olduğu, boyu ve kilosu gibi bilgiler henüz netleşmemiştir. İlerleyen zamanlarda yeni bilgiler ortaya çıkarsa yazımıza ekleyebileceğimizi tekrar hatırlatalım.

İnstagram Adresi https://www.instagram.com/drknates/