Dizi Haberleri

Murat Yıldırım’dan Yeni Dizi

Ramo dizisi sonrası Murat Yıldırım’ın hangi dizide yer alacağı büyük merak konusuydu. Hayranları Murat Yıldırım hangi yeni dizi ile dönecek diye merak ediyordu. Murat Yıldırım’ın hangi dizide oynayacağı ile çeşitli söylentiler vardı. Tüm bunlar devam ederken TV 100’den Birsen Altuntaş’ın haberi ile kafalardaki karışıklık son buldu. Peki ünlü oyuncunun yeni dizi hangi dizi oldu? İşte ayrıntılar…

Murat Yıldırım’ın Ramo dizisinin ardından hangi proje ile ekranlara geri döneceği büyük merak konusuydu. Ünlü oyuncunun O3 Medya’nın Show TV için hazırladığı “Aziz” adlı diziyle görüştüğü öğrenildi.

The Club’ın çekimlerini tamamlayan Zeynep Günay Tan’ın görsel tasarımını ve proje kurulumu yapacağı diziyi Recai Karagoz yönetecek, Aziz’in senaryosu ise “Hercai”yi de yazan Eda Tezcan imzası taşıyor.
Antakya’da geçen etkili bir dönem hikâyesini konu alan dizi için Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış’a da teklif götürüldüğü öğrenildi. İstanbul’da kurulacak dekorda çekilecek dizinin oyuncu seçmeleri halen devam ediyor.

Türkiyede’ki bir çok dizi sitesi haberleri Birsen Altuntaş’tan alıyor. TV 100 ve Birsen Altuntaş’ı takip ederek sizler de daha hızlı bilgi edinmek isterseniz Twittter adresini buraya bırakıyoruz.

Kaynak: Birsen Altuntaş https://twitter.com/birsenaltuntas1