Haberler

Payitaht Abdülhamid 143. Bölüm Fragman! 142. Bölüm İzle! Tek Parça

TRT 1’de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle takip edilen ve çok geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Payitaht Abdülhamid 142. bölümüyle ekranlara geldi.

Kaçıranlar için tekrar bölümü bu linkte.

Payitaht Abdülhamid 142. Bölüm İzle! Tek Parça

https://www.trtizle.com/diziler/payitaht-abdulhamid

PAYİTAHT 143. BÖLÜM FRAGMANI

5 sezondur devam eden dizinin heyecan dolu yeni bölümünün ardından elbette hepimizi bir sonraki hafta neler olabileceği merakı sardı içten içe. Selim Paşa’nın mason olmadığı gerçeğini öğrenen Abdülhamid Han, yeniden yapacağı gizli planla bir an evvel Saray’da ortalığı karıştıran bu casusun kim olduğunu bulmaya çalışacak. Acaba bu içeriye sızmış casus kim sorusunun cevabı Selim Paşa’nın kardeşi Necip Paşa mı yoksa bir başkası mı olacak? Gerçekten de bu oyunun sonu geldi mi? 

Sultan Abdülhamid Han’ın ve Selim Paşa’nın işbirliği bu hainin kim olduğunu gün yüzüne çıkaracak. Cassel ise Necip Paşa’nın adının dile getirilmesinin ardından kuşkularında haksız olmadığının farkına varacak ve Necip Paşa’yı alt edebilmek için kendince sinsi bir oyunu devreye sokacak. Acaba bu sinsi oyun ne kadar başarılı olacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

Öte yandan Saliha bütün çabalarının sonunda Aliye’nin iç yüzünü ortaya dökebilecek delile ulaşır. Dehlizde bulduğu broş bütün dengeleri alt üst edecek ama Saliha yine de durumu kendi lehine çeviremeyecek ve suçsuzluğunu ispat edemeyecek gibi görünüyor. Stefano ile kavuşacağını düşünürken Fatma’nın kendisi için hazırladığı tuzağa düşen Aliye için ise işler hiç de umduğu gibi gitmiyor ve zannettiği kadar basit ve kolay görünmüyor. Aliye ve Stefano ikisi birlikte hem Fatma’ya karşı hem de Saliha’ya karşı cephe alacak, aralarındaki düşmanlık daha da kızışacak.

Bu arada Fatma kardeşi Aliye’yi koruyamayacak ve kaybedecek. Aynı zamanda hep yanında olsun istediği Stefano’yu da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. 143. bölümünü beklediğimiz Payitaht Abdülhamid’in yeni bölümünde tekrar görüşmek dileğiyle. Şimdilik hoşçakalın.