Dizi Haberleri

Alev Alev 9. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Alev Alev Dizisi Oyuncuları Kimler?

Alev Alev hangi günler oynuyor? Alev Alev 9. Bölüm fragman videosu yayınlandı mı? Alev Alev dizisi oyuncuları kimler? Dizi neyi anlatıyor? Konusu nedir? Hangi oyuncular hangi karakterleri canlandırıyor? Kaç bölüm sürecek? Final mi yapacak? Reyting oranları nasıl?

Alev Alev Dizisi 9. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. 8. Bölüm 3. Fragmanı yayında!

Bu yazımızda Alev Alev dizisine değineceğiz. Ayrıca oyuncularına ve dizide hangi karakterleri canlandırdıklarına değineceğiz. Oyuncular ve karakterlerle ilgili bilgiler vermeye çalışacağız. Küçük çaplı bir Alev Alev dizi analiz yazısı olacak.

Alev Alev Dizisi Final Mi Yapacak?

Alev Alev dizisi Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Şu ana kadar reyting performansı yeterli gibi görünse de Ocak ayında televizyon kanalları arasındaki rekabet iyice kızışacak. Özellikle Survivor 2021 tüm dizilerin korkulu rüyası olacak. Sizlere fikir verebilmesi açısından son reyting rakamları aşağıdaki görselde verildi. Dizi ile ilgili final haberleri yapılsa da şu an için pek mümkün gibi durmuyor ancak önümüzdeki günlerde durum değişebilir.

Alev Alev Reyting Oranları

Oyuncuları İsimleri, Burçları, Boyları, Kiloları, Memleketleri ve Sevgilileri

Dizi oyuncularının hayatları her zaman merak edilir. Alev Alev dizisindeki oyuncularla ilgili de arama motorlarında yoğun aramalar yapılıyor. Oyuncuların burçları memleketleri gibi bilgileri araştırıldığı gibi aynı zamanda boyları ve kiloları gibi fiziksel özellikleri de merak konusu oluyor. Hatta oyuncuların dizideki giydiği kıyafetlerin markaları ve fiyatları bile araştırılabiliyor.

Alev Alev Oyuncularını Konu Alan Bir Video

Alev Alev Hangi Diziden Uyarlama?

Son zamanlarda Türk televizyonlarında uyarlama yapımlara çok yer verilmeye başladı. Alev Alev dizisi de bu uyarlamalardan birisi. Dizi Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanma. Alev Alev dizisinin konusu, yaşanan bir yangın sonrası hayatları bir anda alt üst olan üç kadının hayat öyküsü konu ediniyor. Dizi nerede çekiliyor diye merak edenler için de bilgisini verelim. Genellikle İstanbul içinde şehrin farklı bölgelerinde çekiliyor.

Show Tv kanalında yayınlanan Ay Yapım imzalı, senaryosunu Burcu Görgün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız’ın oturduğu ‘Alev Alev’ dizisi güçlü bir kadroya sahip.

Alev Alev Dizisinin Hikayesi! Ne Anlatıyor?

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek… Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir…

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Senarist: Burcu Görgün

Besteci: Toygar Işıklı

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Yamaç Okur

Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış

Sanat Yönetmeni: İsmail Durmaz

Kostümler: Burcu Şener Kurgu Yönetmeni: Emre Boyraz

Alev Alev Oyuncuları İsimleri Ve Tüm Karakterler

Oyuncular Cemre: Demet Evgar Çiçek: Hazar Ergüçlü Rüya: Dilan Çiçek Deniz Çelebi: Cem Bender Ozan: Berkay Ateş Ömer: Cihangir Ceyhan İskender: Berker Güven Ali: Toprakcan Adıgüzel Bülent: Cem Sürgit Korkut: Yiğit Sertdemir ve Tomris: Zuhal Olcay

Dizide Cemre Kayabeyli karakterine hayat veren Demet Evgar, 1980 yılında doğdu, 40 yaşında.

Dizinin Çiçek’i Hazar Ergüçlü 1992 yılında doğdu, 28 yaşında.

Rüya karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında dünyaya geldi. 25 yaşında.

Tomris Üstünoğlu rolünü üstlenen Zuhal Olcay 1957 doğumlu, 63 yaşında.

Dizinin Çelebi Kayabeyli’si Cem Bender 1965 doğumlu, 55 yaşında.

Dizide Ozan Akınsel karakteriyle seyircinin karşısına geçen Berkay Ateş 1987 yılında doğdu, 33 yaşında.

Dizinin Ömer’i Cihangir Ceyhan 1989 doğumlu, 31 yaşında.

Dizinin İskender’i Berker Güven 1994 doğumlu, 26 yaşında.

Alev Alev Resmi İnstagram Adresi https://www.instagram.com/alevalevtvdizi/