Dizi Haberleri

Baraj 14 . Bölüm Fragmanı

Baraj dizisi 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Heyecan dolu bir bölüm geride kaldı. Peki Baraj dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Baraj final mi yapıyor? Sizler için araştırdık. Ayrıntılar Baraj dizi analiz yazımızda. Baraj yeni ve son bölüm fragmanı izle.

Baraj dizisinde final riski halen devam ediyor ancak diziyi hala izleyen hatrı sayılır bir kitle var. Nehir ve Nazım peki mutlu olabilecek mi? Diziye yeni oyuncu mu geliyor?

Baraj 14 Bölüm Tanıtım Fragmanı

Nehir Nazım ile evlenmeyi kabul etti. Nazım buna çok sevindi ama mutluluğu uzun sürmeyecek. Çünkü Nermin’den bir an evvel boşanması gerekmektedir ancak Nermin ise boşanmayı asla kabul etmeyecektir.

Halil’in cesedi henüz ortaya çıkmamıştır. Fakat Halil’in kız kardeşi Meryem’in baraja gelmesi hem Tarık’ı hem de Zahra’yı zor bir duruma sokmaya başlayacaktır. Tarık ve Zahra şantiyede hiç kimse Halil’in yokluğunu anlamasından diye uğraşmaktadır ama gizemli bir kişi ise onalrın yaptıklarından haberdardır.

Tarık ve Zahra yakayı ele verecek. Halil aslında yaşıyor. Herkes Halil’in yaşadığını görünce şaşıracak. Halim hem Zahra’dan hem de Tarık’tan intikam almak için geri dönecek. Tarık ve Zahra’yı zor günler bekliyor.

Öte yandan Nehir ve Nazım ise evlenmek istiyorlar ancak Nermin Nazım’ı kolay kolay bırakmayacak. Yine de evlilik zor da olsa gerçekleşecek. Henüz bu bölümde olmasa da ilerleyen bölümlerde bu gerçekleşecek. Yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Yeni bölüm ile ilgili analiz videoları da yayınlanmaya devam ediyor. İşte o analiz videolarından birisi.

One thought on “Baraj 14 . Bölüm Fragmanı

  • Baraj dizisi analizi harika

Yorumlar kapatıldı.