Haberler

Berna Laçin ‘Suç Duyurusunda Bulunacağım’

Özellikle Twitter’da attığı tweetler ile sık sık gündem olan Berna Laçin’e karşı geçtiğimiz günlerde Turkuvaz Medya Grubu ambargo uygulayacağını açıklamıştı.
Oyuncu Berna Laçin’in rol aldığı reklamları Turkuvaz Medya Grubu yayınlamayacağını açıklamıştı.
Birçok reklamda farklı markaların ekran yüzü olan Berna Laçin’in rol aldığı bu reklamların Turkuvaz Medya’da yayınlanmayacağı ve
oyuncunun rol alacağı diğer yapımlarda da aynı durumun söz konusu olduğu açıklanmıştı.

Berna Laçin - Turkuvaz Medya Açıklaması
Berna Laçin – Turkuvaz Medya Açıklaması 1

Turkuvaz Medya Grubu tarafından yapılan açıklamada;
“Toplumun kutsal değerlerine saygısı olmayan ve her fırsatta bu değerlere hakaret etmekten çekinmeyen Berna Laçin’in ünlü markaların ekran yüzü olarak ulusal medya kuruluşlarında boy göstermesini kabul edemiyoruz” denirken oyuncunun yer aldığı reklamların kuruma ait hiçbir organda yayınlanmayacağı açıklamıştı.

Ünlü oyuncu Berna Laçin hakkında Turkuvaz medya Grubu tarafından yapılan açıklama ve boykot kararında başarılı oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımların etkili olduğu söylendi.
Oyuncuya yöneltilen iddialar arasında İslam’ın kutsal şehirlerinden Medine’yle ilgili paylaşımı,
Elazığ depremi sırasındaki paylaşımları ve teröristlerle ilgili bir takım sözleri bulunuyor.
Turkuvaz Medya Grubu, oyuncunun bu paylaşımlarını provokasyon olarak nitelendirirken rol aldığı reklamların da yayınlanmayacağını duyurmuştu.

Sosyal medya paylaşımları ile milli ve manevi duyguları rencide ettiği iddia edilen Berna Laçin’e karşı uygulamaya konulan söz konusu ambargo ile ilgili Berna Laçin de Twitter hesabından bazı tweetler atarak açıklamalarda bulundu.

‘Suç Duyurusunda Bulunacağım’

Tweetlerinde bu açıklama ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledi ve hakkındaki suçlamaların tamamının yalan olduğunu dile getirdi.
Başörtüsü yasağını desteklediğine dair uydurma iddianın, kamuyu aldatmak ve iftira atmak olduğunu söyledi.
Kendisi ile ilgili tek bir mahkeme, suç, ceza ve soruşturma olmadığını vurguladı.
Sadece başörtüsü değil her konuda özgürlükten taraf durduğunu, başörtüsü ile ilgili her fırsatta kadınların özgür seçimlerinden yana olduğunu,
bugüne kadar böyle çirkin bir dedikodu ve iftira ile hiç karşılaşmadığını anlattı ve konu ile ilgili hukuka başvuracağını duyurdu.

Berna Laçin Tweetleri
Berna Laçin Tweetleri