Dizi Haberleri

Teşkilat Dizisi İzleyici Yorumları

Teşkilat dizisi TRT 1 televizyon kanalında yayınlanmaya devam ediyor. dizianaliz.com olarak izleyici yorumlarını merak edip gorevciyiz.com sitesinde bir anket açtırdık. Gerçek yorumlara ulaşabilmek için bu yolu izledik. Sitenin üyeleri dizi hakkındaki görüşlerini özgürce yazmaya başladı. Elbette ki bazı izleyiciler dizinin tekrar bölümlerini eski bölümlerinden başlayarak izlediğinden eski bölümlerle ilgili yorumlar ve yazılar gelecektir. Yorumlar geldikçe yazımıza izleyici görüşlerini ekleyeceğiz.

Sizler de bu yazının altındaki yorumlar bölümünden dizi hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak belirtebilirsiniz. (Kullanıcıların isimleri gizlenmiştir. Yazım hataları giderilmiştir)

Teşkilat İzleyici Yorumları

M*** A*****: 7 Mart 2021 tarihinden günümüze kadar yayınlanan Teşkilat dizisi izlenir mi? Konusu ne? Tüm detaylarıyla bu yazımızda aktaracağız. Teşkilat dizisi, Ankara MİT binasında çekiliyor. Dizi günümüzde de TRT1 ekranlarında yeni sezonuyla yayınlanmaya başladı. Önceki sezondan 6 tane oyuncu kaybı yaşasa da dizinin içinde önemli karakterler ve oyuncular olduğu için hala izlemeye değer bir dizi diyebilirim. Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul diziden ayrılsa da dizi hala devam ediyor. Dizinin hayranlarını üzen diğer bir oyuncu ise Tövbekar karakterini canlandıran Hakan Boyav’ın diziden ayrılması oldu. Geçen sezon da nerdeyse her sahnesi YouTube sitesi üzerinden milyonlarca kez tıklandı ve izlendi. Teşkilat dizisi günümüzdeki ve geçmişteki terör örgütlerinin faaliyetlerini ve nasıl imha edildiklerini anlatıyor. Haliyle bu yüzden TRT1’de yayınlandığını düşünüyorum. Teşkilat dizisi izlemeye karar verdiyseniz mutlaka önemli hususlardan birisi ilk bölümden başlamanız olacaktır. Diziyi anlamanın, ne anlattığını anlamamanın diğer dizilerden daha zor olduğunu söyleyebilirim. Ailenizle gönül rahatlığıyla izleyeceğiniz nadir dizilerden bir tanesi daha olduğunu söylemek isterim. Günümüzdeki terör örgütlerine değinildiğini ve gönderme yapıldığını fark ettim. Dizinin güncel konulara her hafta değinmesi bir magazin dizisini hayal ettiriyor. Çekimleri olsun, kamera açıları olsun, müzikleri olsun sizleri reklamlarda bile ekran başında tutmayı başarıyorlar. Fakat yazının başında da dediğim gibi 6 tane başrol sayılacak oyuncuların diziden aynı anda ayrılması resmen farklı dizi havası yaratıyor. Eğer ki hiç izlemediyseniz yeni sezondan başlamanızı tavsiye ederim çünkü farklı bir diziye ışınlanmış havası yarattı. Dizinin genel misyonunun izleyiciye devletin ekmeğini yiyip hainlik yapanların sonunu anlatmak olduğunu düşünüyorum.

İ***** T****: Bu diziyi izlemenizi tavsiye ederim. MİT içindeki çok özel bir ekibin çeşitli özellikleri ile seçilmesiyle aile içi maceraları, devletimiz ve şirket adlı terör örgütünün maceralarını anlatır. 2 sezon ve 49 bölüm olarak 2022-2023’te de 3. Sezonu ile devam edecek olan TRT’nin sevilen dizisidir. Dizi oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettirmiştir. SİHA bilgileri ilk bölümlerde mühendisleri uçak kazasında öldüren Şirket kod adlı Doğu Akdeniz Ortadoğu merkezli terör örgütüne geçmiştir. Şirket tarafından seçilen Filistinli ama yaşadığı ailevi sebepler yüzünden Filistinli gibi davranmayıp İsrail tarafında Türkiye üstüne terör faaliyetlerini yönetmek için görevlendirilmiştir. Kaçırılan bilgiler nedeniyle MİT tarafından seçkin özelliklerle dolu bir tim toplamaya karar verilir. Bu gücün arkasındaki olayları ve ülke bağlantılarını araştırmak için bu tim çaba ve maceralar sarf eder. Bu ekibin ve Zayid Fadi’nin kendi içindeki aile olayları ele alınarak 1. Sezonda SİHA bilgileri kurtarılarak Ortadoğu’daki terör birliklerine ağır darbeler vurulur. Zayid Fadi’nin başkan tarafından öldürülmesi ile 1. Sezon biter. 2 sezona da bomba gibi başlayan milli dizimiz başrol karakterimizin uçak kaçırılmasını önlemesiyle şirket tarafından başka bir tesise götürülmesi ile başlar. Burada kendini ve ekibini hatırlayamaması üzerine ekibin Polonya’dan onu kurtarması ile başlar. Şirket adlı terör örgütü Zayid Fayidi’n başarısız olması nedeniyle yerine MİT başındakilerin başkan ve diğerlerinden 30 yıldır öc almak isteyen Yıldırım Koral’ı getirmiştir. Yıldırım Koral’in hedefleri ise günümüz sorunlarıyla eş değer devam edilen Doğu Akdeniz sondaj gemisine yapılan saldırıdır. Timin bir üyesinin ailesinin orda öldüğünü öğrenmesiyle iyice kendini bu göreve vererek şirket adlı yani Yıldırım Korel’e derin intikam duygusu ile ekiple çeşitli operasyonlara katılmıştır. 3. Sezonu bomba gibi beklenen Teşkilat adli dizimizde yeni sezon nasıl olacak hep beraber bekliyoruz…

İ**** G*****: Teşkilat çok süper bir dizi. Pazar günlerini iple çekerek bekliyorum. Dizi karakterleri dizinin ve rollerinin hakkını veriyorlar. Görevleri için hayatlarından vazgeçiyorlar. Verilen emirleri sorgulamadan, en zor görevlere gidiyorlar. Yönetmen ve yapımcı iyi iş çıkarmış. Ülkemiz içindeki ve dünyada olan olayları ekrana yansıtıyorlar. Türkiye’ye düşman olanları gösteriyorlar. Allah bütün görevi başında vatan için şehit olan vatan evlatlarına rahmet etsin. Çok güzel bir dizi. Ben özellikle Zehra karakterini seviyorum. Milli istihbaratın işi zor. İçerde ve dışarıdaki hainleri temizliyorlar. Allah yardımcıları olsun. Dizi bile olsa zor iş. Bugün pazar ve Teşkilat dizisinin yayın gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni sezona bomba bir kadroyla girdiler. Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Bir hilal uğruna ne canlar gidiyor? Görevleri için canından ve ailesinden vazgeçen insanlar anlatıyor dizide. Biz rahat uyuyalım diye canlarından vazgeçiyorlar. Vatan size hep minnettar olacaktır. Hulki karakteri güzel bir karakter. Eli ağır ama vatan sevgisi daha ağır. Sermet karakteri ayrı bir güzel. Zorlu çekim koşullarında çalışıyorlar. Geçen sezon diziye veda eden sanatçılarımızın da yolu açık olsun. Özellikle Serdar karakterine. Uzay hisleri kuvvetli bir analist. Her şeyi hemen çözüyor. Operasyon yönetmesi süper. Sahada timin eli ayağı oluyor. Oyuncular rollerinin hakkını veriyorlar. Teşekkürler Teşkilat dizisi ekibi. Gerçekten güçlü bir ekip. Savaşmak ekip işi zaten. Allah yardımcıları olsun. Tüm şehit ve gazi olan kahraman askerlerimize ve polislerimize minnettarız. Emanetleri emanetimizdir. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Y**** C*****: Milli İstihbarat Teşkilatında çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen dizi, Türk dizilerini sevenler tarafından yakından takip ediliyor. ‘Teşkilat’, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor. Murat Yıldırım’ın diziye girmesi çok mükemmel oldu. Ben bu diziyi her izlediğimde bir daha izlemek istiyorum. Dizi çok harika. Gerek oyuncuları olsun gerek yönetmenleri olsun bizlere çok mükemmel bir pazar akşamı yaşatıyorlar. Konu vatan ve toprak olduğu zaman tüm oyuncular göğsünü gere gere oynuyor. Teşkilat dizisini bundan sonra da çok severek ve çok beğenerek izleyeceğim. Pazar günlerini iple çekeceğim. Bu dizi tam benlik ama geçen sezonun oyuncularının diziden çıkmaları beni çok üzdü. Ben onları çok beğenerek izliyordum. Artık yeni oyuncuları izleyeceğiz. Yeni oyuncuların da bize büyük bir heyecan yaşatacaklarını umuyorum. Benim anlatacaklarım bu kadar. Saygılarımla herkesi selamlıyorum. Allah’a emanet olun.

4 thoughts on “Teşkilat Dizisi İzleyici Yorumları

  • Yusuf

    Ben her hafta sabırsızlıkla teşkilat dizisinin geleceği günü bekliyorum ilk bölümünden son bölümüne kadar bir bölüm bile kaçırmadım çok severek ve çok beğenerek izliyorum herkese tavsiye ediyorum canı gönülden tebrik ediyorum başarınızın devamını diliyorum

  • Yusuf

    Tek kelimeyle mükemmel bir dizi olmuş canı gönülden tebrik ediyorum başarınızın devamını diliyorum

  • Remzi

    Ya nekadar saçma istikbaratta duygusal lik olmaz dizide herşeyi tek başına yapıyorlar yanında ailesi var diye adamı kacirmalari salak salak dalginliklar görevdeyken aşk yaşamaları saçma saçma konuşmalar çok civittilar ya

  • XRumerTest

    Hello. And Bye.

Yorumlar kapatıldı.