Haberler

‘Evde Hareket Zamanı’ Star TV Ekranlarında Başlıyor!

YouTube ve İnstagram’da oldukça popüler olan spor eğitmeni Ebru Karaduman, Star TV televizyon kanalında yeni bir programa başlıyor!

Ebru Karaduman

Evde sıkışıp kaldığımız bu günlerde sürekli bir şeyler yeyip içiyoruz. Sanırım ülkedeki herkes şu an kilo almaktan şikayetçi. Star Tv sanırız bu durumu göz önüne alıp spor içerikli bir program koyalım dedi. Gerçekten de şu an ihtiyaç olan bir program olduğunu söyleyebiliriz.

Ramazan’ın da gelmesiyle birlikte fazla kilolardan kurtulmak isteyen çok sayıda kişi mutlaka olacaktır. İşte bu ihtiyaca cevap veren bir program Star Tv’de başlıyor. Ev şartlarında yapılabilecek spor çeşitleri neler ise bu programda yer bulacak. Yeni programın adı ‘Evde Hareket Zamanı’.

Peki programın tam içeriği nasıl olacak ve saat kaçta ve hangi günler yayında olacak? Hemen anlatalım.

Ebru Karaduman; sizlere sunacağı birbirinden farklı egzersiz programlarıyla evinizde doğru yoldan spor yapmanızı sağlarken, hem eğleneceksiniz hem de sağlıklı yaşam tüyolarını öğrenme imkanına kavuşacaksınız.

Ebru Karaduman’la “Evde Hareket Zamanı” programı 27 Nisan Pazartesi günü başlayacak ve hafta içi her gün sabah 09.20’de Star TV ekranlarında olacak.

Peki ‘Evde Hareket Zamanı’ programındaki spor eğitmeni Ebru Karaduman kimdir? İşte biyografisi

2 Kasım 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çok hareketli bir çocuk olduğu için 3 yaşında annesi tarafından jimnastiğe yönlendirildi ve 17 sene profesyonel olarak Artistik Jimnastik yaptı. Uluslararası turnuvalarda ülkemizi başarı ile temsil etmiş bir Milli Sporcu.

2004 senesinde Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu jimnastik Antrenörlüğü bölümüne başladı. Okul yılları boyunca birçok özel okul ve kulüpte jimnastik antrenörü olarak görev aldı. 2008 yılında üniversiteden mezun olduktan hemen sonra, ‘bütün çocuklar spora jimnastik ile başlamalı ve ben farklı projeler yaratıp girişimlerde bulunmalıyım’ diyerek, 2009 yılının Ocak ayında Ebru Karaduman Beden Atölyesi’ ni kurdu.

Ebru Karaduman’ın İnstagram hesabında bu yazının hazırlandığı tarih itibarı ile 78.3 bin takipçisi bulunmakta. Çok sıkı bir İnstagram kullanıcısıdır. Ayrıca YouTube kanalında 276 bin abonesi bulunuyor ve düzenli şekilde video paylaşıyor.

Resmi İnstagram Hesabı

==> https://www.instagram.com/ebrukaradumanofficial/?hl=tr

Resmi YouTube Hesabı

==> https://www.youtube.com/channel/UCKjrC0Ubwb0whvI10N_Yt1A/