Dizi Haberleri

Aşk Ve Umut Dizisi Oyuncuları Ve Konusu – Kanal D yeni günlük dizi 2022

Aşk Ve Umut dizisi oyuncuları kimler? Dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosu içerisinde hangi oyuncular var. Oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerin listesi.

Kanal D zaman zaman yayınladığı günlük dizilerle de adından söz ettiriyor. Daha önce Yaralı Kuşlar dizisi ile adından söz ettirmişti. Dizi dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanmış ve ilgi görmüştü. Yeni yayın döneminde TV8, Kanal 7 ve Kanal D günlük dizileri ile reyting yarışına girecek. İlerleyen günlerde Leylifer isimli bir günlük dizinin başlayacağı da biliniyor.

Kanal D televizyon kanalının 2022 – 2023 sezonunda hafta içi her gün yayınlanacak olan, yapımını Focus Film’in üstlendiği yeni günlük dizisi Aşk ve Umut dizisinin çekimleri sürüyor.

Yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Reyhan Usta’nin yaptığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız) yer alıyor.

Aşkın, umudun ve yeniden başlama hikayesinin konu alındığı Aşk ve Umut, yeni sezonda yeni bölümleri ile hafta içi her gün Kanal D’de…