Kimdir

Sebahat Kumaş kimdir? Dizileri – Boyu Kilosu – Arka Sokaklar Nurcan kim?

Sebahat Kumaş kimdir, kaç yaşında? Oynadığı dizileri. Burcu, boyu, kilosu. Arka Sokaklar dizisindeki Nurcan kim? Hayatı, hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı. Instagram adresi.

Sebahat Kumaş Kimdir? Kaç Yaşında?

12 Mayıs 1989’da Aydın’da dünyaya gelen Sebahat Kumaş Boğa burcundandır. 1,69 m boyundadır ve 52 kilodur. Çocukluk dönemini İzmir’de geçirmiştir. Liseden mezun olduktan sonra fotoğrafçılık alanına yönelmiş, üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünde tamamlamıştır.

Yemek yapmaya ilgi duyan Sebahat Kumaş ayrıca Anadolu Üniversitesi Aşçılık bölümünde okumuştur. Liseden sonra ablası Sevinç Kumaş ile İstanbul’a taşınıp çocukluk hayali olan oyunculuk için çalışmalara başlamıştır. Ekol Drama Sanat Okulu’nda Ayla Algan’dan eğitim almıştır. Eğitimi sürerken dönem Arka Sıradakiler dizisinde rol almıştır. Ardından 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde iki sezon Esma Hatun karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır. 2013-2016 yılları arasında Karagül dizisinde Melek karakteriyle karşımıza çıkan Sebahat Kumaş hemen ardından Kalbimdeki Deniz dizisinde Diyar karakterini canlandırmıştır.

İlerleyen yıllarda Kimse Bilmez dizisinde Duygu, Zümrüdüanka dizisinde Saniye Arsoy, Aşk Mantık İntikam dizisinde Rüya karakterini canlandırmıştır. Günümüzde ise Kanal D televizyon kanalının fenomen dizisi olan Arka Sokaklar dizisinde ‘Komiser Yardımcısı Nurcan’ karakterine hayat vermektedir. Sebahat Kumaş BE Management bünyesinde yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

Adına açılmış çok sayıda fan hesapları bulunan oyuncunun bu yazının hazırlandığı esnada mavi tıklı Instagram hesabında 188.000 takipçisi bulunmaktadır. Instagram adresi sebahat_kumas

Sebahat Kumaş Dizileri

Arka Sokaklar – Komiser Yardımcısı Nurcan / 2022
Aşk Mantık İntikam – Rüya / 2022
Zümrüdüanka – Saniye Arsoy / 2020
Kalbimdeki Deniz – Diyar Sarıkaya / 2016
Karagül – Melek Şanverdi / 2013
Muhteşem Yüzyıl – Esma Hatun / 2011
Öğretmen Kemal / 2010
Türk Malı / 2010
Bahar Dalları – Sekreter / 2009
Akasya Durağı / 2010
Adanalı Hostes / 2010
Arka Sıradakiler – Hemşire / 2009

SEBAHAT KUMAŞ KİMDİR? | Dizileri https://youtu.be/xu5eTBDCJOk