Kimdir

Mutfak Bahane sunucusu Derya Taşbaşı kimdir?

Mutfak Bahane yeni sunucusu Derya Taşbaşı kimdir? Kaç yaşında, evli mi, aslen nereli? Dizileri ve filmleri. Burcu, boyu, kilosu. Hayatı, hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı. Instagram adresi.

Derya Taşbaşı Kimdir?

Derya Taşbaşı 24 Mayıs 1985, Mönchengladbach, Almanya doğumlu sunucu ve oyuncudur. İkizler burcundandır. 1.70 m. boyundadır ve 55 kilodur. Derya Taşbaşı, 2014 yılında yönetmen Selim Bayraktar ile evlendi. 2016 yılında boşandı.

1985 yılında Almanya’nın Möchne Gladbach şehrinde doğan Derya Taşbaşı ortaokul ve lise eğitimini Köln’nün Rhein Gymansium okulunda tamamlayarak, bir Avrupa Birliği Projesinde yer almak için 2004 yılında İstanbul’a geldi. Aslen memleketi Köln.

Projenin sonlanmasıyla Türkiye’de hayatına devam etme kararı alan Derya, İstanbul’da uluslararası şirketlerde müşteri temsilcisi olarak çalışıp, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Ürünleri Tasarımı okudu. Bu alanda yarışma sonuçları ödüllere sahip oldu ve Burslu Milano Domus Akademi de bir dönem okuma şansı oldu.

Öğrencilik yıllarında oyunculuk ve sunuculuğa olan ilgisi ağır basan ve dizi oyunculuğuna başlayan Derya, Arka Sıradakiler isimli gençlik dizisinde ilk kamera önü deneyimini yaşarken, oyunculuk kariyerine Kanıt ve Kolej Günlüğü dizilerinde devam etti. Ayrıca bu sure zarfında çeşitli reklam kampanyalarının yüzü olarak ekranlarda yerini aldı.

TRT Spor’da 295 bölüm yayınlanan Haydi Spora isimli programın sunuculuğunu yapan Derya Taşbaşı, Kanal 7 ekranlarında sunuculuğunu yaptığı Uçan Halı programıyla, seyircilere dünyanın en çok merak edilen ülkeleri ve şehirlerinden seslendi. Son olarak da TRT Avaz ekranlarında Türk Halk oyunlarını tanıtan Türk Dansları isimli programı hazırlayıp sunmaya başladı. Günümüzde ise atv televizyon kanalında yayınlanmakta olan Mutfak Bahane isimli programı sunmaktadır.

Kendisini Linkedin profilinde şu sözlerle anlatmıştır; Medya sektöründe kanıtlanmış deneyime sahip kurumsal iletişim yöneticisi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Endüstriyel Tasarım lisans derecesine sahip, pazar araştırması, medya ve satış konusunda yetkin. Tasarım çalışmalarım sırasında medya sektörüne kariyer değiştirici olarak girdim ve bu bana üretim ve müşteri ilişkilerinde uzun yıllara dayanan deneyim ve karma beceriler kazandırdı. Heyecan verici müşteriler için harika içerikler yaratmak için iş ortaklıkları üzerinde çalışarak bu iki beceriyi birleştiriyorum. Dünyanın farklı yerlerinde seyahat ettim ve yaşadım ve dünyanın iki dilli bir vatandaşıyım.

Dizileri Ve Filmleri

2008 – Recep İvedik 2 (Sinema Filmi)
2009-2010 – Arka Sıradakiler (Yasemin) (TV Dizisi)
2010 – Kanıt (Elif)
2011 – Kolej Günlüğü (Selin)
2014 – Ötesiz İnsanlar (Sinem)
2021 – Kırmızı Oda (Maria)

Oynadığı Reklam Filmleri

Tekzen
İkea
Sensodyne Diş Macunu
Arçelik
Dominos Pizza
Şölen Çikolata
Play Station 2
Vestel
Golden Rose
Tiffany

Hazırlayıp Sunduğu TV Programları

TRT Spor- Haydi Spora
Kanal 7 – Uçan Halı
TRT Avaz- Türk Dansları
TRT Okul – Fotoğraf Okulu
TRT TÜRK – Heryer Türkiye
Show TV- Show Dünyası

Eğitim Hayatı

Rhein Gymnasium Köln
İstanbuk Teknik Üniversitesi (Endüstri Ürünleri Tasarımı)
Domus Academy Milan (Product Design)
Dialog Anlatım İletişim (Sunuculuk-Spikerlik)

Sosyal medyada Instagram kullanan Mutfak Bahane sunucusu Derya Taşbaşı’nın, bu yazının hazırlandığı sırada Instagram hesabında 18.900 takipçisi bulunmaktadır. Instagram adresi deryatasbasii

Mutfak Bahane Sunucusu Derya Taşbaşı Kimdir? | Dizileri Filmleri https://youtu.be/t1Gfm9462S0