Kimdir

Ayşegül Günay Biyografi – Boy Kilo Burcu – Mükemmel Eşleşme Fadime kim?

Ayşegül Günay kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Eşi kim? Mükemmel Eşleşme dizisindeki Fadime kim? Daha önce Bir Şansım Olsa programının sunuculuğunu yapan Ayşegül Günay’ın hayatı bir çok kişi tarafından merak ediliyor. Ayşegül Günay yeni dizisi Mükemmel Eşleşme ile gündemde. Bu nedenle oynadığı dizileri ve filmleri, burcu, boyu ve kilosu gibi çok ayrıntılı konularda arama motorlarında sıklıkla aramalar yapılıyor. Bizler de bu yazımızda aradığınız konular ile ilgili ünlü isim hakkında bilgiler içeren bir biyografi yazısı hazırladık. İşte Ayşegül Günay’ın hayatı hakkındaki ayrıntılar. (Video biyografisi yazıya eklenmiştir. Yer aldığı tüm diziler ve filmleri yazının sonuna liste halinde eklenmiştir.)

Ayşegül Günay Kimdir? Kaç Yaşında? Biyografi

Ayşegül Günay 9 Kasım 1969 Eskişehir doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.
İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitede 7 yıl öğretim görevlisi olarak görev aldı, sonrasında ayrıldı.

1997-1998 yılları arasında Genco Erkal’la Dostlar Tiyatrosu’nda çalıştı. ‘Yalınayak Sokrates’ oyununda oynadığı ‘Ksantippe’ rolü ile Afife Jale’ye aday oldu.
1999 yılında devlet tiyatrosunun açtığı sınavı kazandı ve Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun sanatçısı olarak çalışmaya başladı.
2005 yılından itibaren tayini çıktı ve Bursa Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı.
2012 yılında Devlet Tiyatrosu’ndan emekli oldu.
Bugüne kadar çok sayıda tiyatro oyununda sahne aldı. Aynı zamanda pek çok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol aldı.

İlk kez 2006 senesinde yayınlanan Kaybolan Yıllar isimli dizide canlandırdığı Niran karakteri ile kamera karşısına geçmiş; daha sonra Derman, Eşref Saati, Osmanlı Cumhuriyeti, Küçük Kadınlar, Lale Devri, Aile Saadeti, Yer Gök Aşk, Sümela’nın Şifresi: Temel, Asla Vazgeçmem, Moskova’nın Şifresi: Temel gibi önemli yapımlarda rol almıştır.

Özellikle Fox Tv ekranlarında yayınlanmış olan Yer Gök Aşk dizisinde Sultan karakteri ile ekran severlerin büyük beğeni ile takip etmeye başladığı usta oyuncu Bir Mucize Olsun dizisinde Esma Sancaktar, Verda dizisinde Adalet, karakterini, Kuruluş Osman’da Zöhre Hatun, Hercai dizisinde Füsun Aslanbey karakterini canlandırdı.

2021-2022 yılları arasında yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği pişmanlık duyanlara kapılarını açan “Bir Şansım Olsa” isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.
Günümüzde ise TRT 1 televizyon kanalında yayınlanmakta olan Mükemmel Eşleşme dizisinde Fadime karakterini canlandırmaktadır.

Mükemmel Eşleşme Fadime Kim?

Ben Fadime nasılsınız? İyisiniz iyisiniz… Teyze anne yarısıdır. Yeğenim Pınar’ı evlendirmeden içim rahat etmez. Ben kafaya taktım mı yaparım.

Ayşegül Günay Evli Mi? Eşi Kim? Burcu Boyu Kilosu

Oyuncu Sinan Demir ile evlidir. Bu evliliğinden Toprak ve Boran isimlerinde ikiz erkek çocukları vardır. 1.68 metre boyunda olan Ayşegül Günay, 57 kilodur ve Akrep burcudur. Sosyal medyayı çok sık olmasa da kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı sırada mavi tıklı İnstagram hesabında 139.000 takipçisi bulunuyor. Ayrıca hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı ülkelerinde adına açılmış çok sayıda fan hesabı bulunmakta. Ayşegül Günay İnstagram Adresi aysegulgunaayy

Ayşegül Günay Dizileri Ve Filmleri

2022 – Mükemmel Eşleşme (Fadime) (TV Dizisi)
2020 – Hercai (Füsun) (TV Dizisi)
2019 – Kuruluş Osman (Zöhre) (TV Dizisi)
2019 – Verda (Adalet) (TV Dizisi)
2010 – Lale Devri (Sultan) (TV Dizisi)
2009 – Küçük Kadınlar (EDa) (TV Dizisi)
2009 – Aile Saadeti (Lamia) (TV Dizisi)
2015 – Asla Vazgeçmem (Aytül) (TV Dizisi)
2008 – Derman (TV Dizisi)
2019 – Şuursuz Aşk (Sinema Filmi)
2008 – Eşref Saati (TV Dizisi)
2012 – Moskova’nın Şifresi: Temel (Şehriye) (Sinema Filmi)
2011 – Sümela’nın Şifresi: Temel (Şehriye) (Sinema Filmi)
2018 – Çukurdere (TV Dizisi)
2018 – Bir Mucize Olsun (Esma) (TV Dizisi)
2017 – Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel (Şehriye) (Sinema Filmi)
2016 – Oflu Hoca’nın Şifresi 2 (Emine) (Sinema Filmi)
2010 – Yer Gök Aşk (Sultan) (TV Dizisi)
2008 – Osmanlı Cumhuriyeti (Hayat Kadını) (Sinema Filmi)
2006 – Kaybolan Yıllar (Niran) (TV Dizisi)

Görev Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları

Asiye Nasıl Kurtulur – Adviye – Ay Tedirginliği – Hepsi Oğlumdu – Direkler Arasında – Klkason Borazan Bırtlar – Karar Kimin – Kurban – Kadıncıklar – Yalınayak Sokrates – Doğum Günü Partisi – Cesaret Ana ve Çocukları

Ayşegül Günay Kimdir? Kaç Yaşında? Dizileri Filmleri – Biyografisi https://youtu.be/y2Oy5tgCc4E