Kimdir

Sena Çakır Kimdir? Oynadığı Diziler Filmler – Aşkın Yolculuğu Ayşe Hatun

Sena Çakır kimdir ve nereli? Oynadığı diziler ve filmler. Kaç yaşında? Doğum günü tarihi. Burcu, boyu, kilosu. Aşkın Yolculuğu Ayşe Hatun kim? Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisindeki Ayşe Hatun kimdir? Vikipedi bilgileri. İnstagram ve Twitter adresi. Hayatı hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı.

Sena Çakır Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Boy Kilo

Sena Çakır, 16 Şubat 1994 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi.
Aslen de Balıkesir Bandırmalıdır.
Kova burcundandır. 1.69 boyundadır ve 52 kilodur.

Sena Çakır Biyografi

Liseyi Kemal Pireci Lisesi’nde okudu.
Üniversite eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Jimnastik Antrenörlüğü Bölümü’nde aldı ve mezun oldu.
4 yıl jimnastik antrenörlüğü yaptı.
Profesyonel olarak 8 yıl ritmik jimnastik ile uğraştı.
Bu alanda kulüpler arası, şehirler arası pek çok yarışmada Türkiye şampiyonluğu dahil olmak üzere dereceler elde etti.
2010’da Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kaldı.

Sena Çakır Dizileri Ve Filmleri

2015’te Azim Kahramanı Ayşe dizisinde oynadı.
2016’da Miss Turkey finalistlerinden biri oldu fakat yarışmada dereceye giremedi. Aynı yılda Adını Sen Koy dizisinde Zehra karakterine hayat verdi.
2017 yılında Özcan Deniz’ın İspanyol gerilim filmi La Cara Oculta’dan uyarladığı Öteki Taraf filminde rol aldı. Yine aynı yılda Deli Gönül dizisinde Aslı karakterine hayat verdi.
2017-2020 yılları arasında Kalk Gidelim dizisinde Dudu Kalkar karakterini canlandırdı. Bu dizi sayesinde tanınan bir oyuncu haline gelmeye başladı.
2022’den itibaren TRT 1 televizyon kanalının dizisi olan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisinde Ayşe Hatun’un canlandırmaktadır.

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli Dizisinde Ayşe Hatun Kimdir?

Mevlüt Beyin kızıdır. At biner, kılıç kuşanır, ok atar. Doğru bildiğini söylemekten çekinmez. Molla Numan ile karşılaştıkları andan itibaren oluşan bağ onu da olayların içine çekecektir.

Sena Çakır Twitter Ve İnstagram Adresi

Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdüren oyuncu Talento menajerlik bünyesinde yeni projelerde yer almaya devam ediyor. İleride kendi adına bir spor okulu açıp imkanı olmayan çocukları jimnastik ile tanıştırmak istediğini belirten genç oyuncu sosyal medyada Twitter ve İnstagram kullanıyor. Bu yazının hazırlandığı sırada mavi tıklı İnstagram hesabında 121.000 takipçisi bulunuyor.

Twitter @_senacakir_

İnstagram _senacakir_

Sena Çakır Kimdir? Hayatı – Oynadığı Diziler Filmleri – Fotoğrafları | Senden Daha Güzel Dizisi Aslı https://youtu.be/6HGoPri_aNw