Dizi Haberleri

Annenin Sırrıdır Çocuk Konusu Ve Oyuncuları – tv8 Yeni Dizi 2022

Yapımını Ntc Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, TV8 ekranlarının yeni dizisi “Annenin Sırrıdır Çocuk” çok yakında TV8 televizyon kanalında olacak.
Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk Oyuncuları

Engin Öztürk – Sadun Kenan
İrem Helvacıoğlu – Defne Yılmaz
Olgun Toker – Çınar Yılmaz
Selin Yeninci – Meryem
Ahmet Varlı
Sacide Taşaner
Demet Gül
Selim Erdoğan
Birgül Ulusoy
Mine Kılıç

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Konusu

Senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Müge Uğurlar’ın üstlendiği “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.
Selin Yeninci ve İrem Helvacıoğlu dizide üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayını canlandıracak.

“Üstünü örttüğümüz her şeyin altında kalırız.”
“Ben Meryem… Köksüz… Yuvasız… Neden böyle olduğumu anlamanız için çocukluğumu bilmeniz gerek… Anlatmak çok zor ama… Sadece sevgisiz büyüdüğümü bilin şimdilik… Benim gibi masum, küçücük bir çocukken sevilmeyenler içlerindeki boşluğu doldurmak için yalan söylerler. Ta ki… O boşluğu dolduran gerçeğinizi bulana kadar. Benim için o gerçek annelik… Defne’yle yollarımızı kesiştiren de bu… Birkaç ay sonra çocuğumuzu kucağına alacak iki anneyiz biz… Bir araya gelişimiz kaderin sırlı oyunlarında gizli…”

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi İnstagram Adresi anneninsirridircocuktvdizi