Kimdir

Kardeşlerim Emir Kim? Enes Demirkapı Kimdir? Oynadığı Diziler

Kardeşlerim dizisi Emir kim? Gerçek adı ile Enes Demirkapı kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Hangi dizilerde oynadı? Tüm bu soruların cevapları şu sıralar arama motorlarında sıklıkla aranmaktadır. Ayrıca oyuncunun burcu, boyu ve kilosu da merak edilmektedir. Sizler için genç oyuncu hakkında bilgiler içeren bir yazı hazırladık. Oynadığı dizilerden bahsettik. İnstagram adresi de yazıya eklenmiştir. İşte Kardeşlerim dizisinin Emir’i Enes Demirkapı’nın hayatı. Hakkında bilgiler içeren biyografi yazısı!

Kardeşlerim Emir Karakteri Kim?

Emir İlknur’un yeğeni. İlknur’un evinde Ömer’le bir kavgaya tutuşur. Oğulcan, onları ayırmak isterken onu iter ve kafasını taşa çarpıp kafa travması geçirir ancak daha sonra iyileşir. İyileştikten sonra onlardan intikam almak için okula kaydolur.

Enes Demirkapı Kimdir? Kaç Yaşında?

Enes Demirkapı 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Liseyi İzmir’de meslek lisesinde Radyo Televizyon Bölümü’nde okudu. Oyunculuğun ilk tohumlarını bu dönemde atmaya başladı. Ardından İstanbul’a taşında ve üniversite eğitimine de yine aynı bölümde devam etti. Bir yandan da Nişantaşı’nda bir restoranda barista olarak çalıştı. Çalıştığı mekanda Özgür Çakıt ile tanıştıktan sonra oyunculuğa tamamen adım atmaya karar verdi. Bahar Kerimoğlu’ndan metot oyunculuğu üzerine eğitim aldı. Ardından Studio Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimleri aldı. 2017’de Tarkan’ın Yolla şarkısının klibinde yer aldı.

Dizileri

İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2018 – 2019 yıllarında Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Onur Serdar Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Ezgi Gör, Emir Özyakışır gibi isimlerin yer aldığı Show TV dizisi olan Gülperi dizisi ile yaşadı. Bu dizide Gökhan karakterini canlandırdı.

2020 – 2021 yılları arasında TRT 1 televizyon kanalında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Emre karakterine hayat verdi.

2022’de atv dizisi olan Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu içerisine sonradan dahil oldu. Halen bu dizide Emir karakterine hayat vermektedir.

Enes Demirkapı Boyu Ve Kilosu – İnstagram Adresi

Genç yetenek kitap okumayı çok seviyormuş. Özellikle şiir okumayı çok seviyor bazen de seslendiriyormuş. Tam boy ve kilosu bilinmese de 1.82 cm boyunda ve 75 kilogram ağırlığında olduğu tahmin ediliyor. Sevgilisi olup olmadığı ve aslen nereli olduğu henüz bilinmiyor. Tam doğum tarihi bilinmediği için burcu da henüz maalesef bilinmiyor. Zamanla röportaj verdikçe daha ayrıntılı bilgiler elbette ki ortaya çıkacaktır. Şimdiden adına açılmış çok sayıda hayran sayfaları bulunan yakışıklı oyuncu genellikle sosyal medyada İnstagram kullanıyor. Bu yazının hazırlandığı sırada İnstagram hesabında 27.100 takipçisi bulunuyor. Kardeşlerim dizisinde yer aldığı bölümlerin sayısı arttıkça da bu sayının hızla yükselmesi bekleniyor.

İnstagram Hesap Adresi enesdemirkapi_

Enes Demirkapı Kimdir? Kaç Yaşında? Oynadığı Diziler – Kardeşlerim Emir Kim? https://youtu.be/Vn_WUlZzoAQ