Kimdir

Cansu Dere Kimdir? Kaç Yaşında? Dizileri Ve Filmleri! Sadakatsiz Asya

Cansu Dere kimdir? Kaç yaşında? Doğum günü tarihi ne? Memleketi neresi? Evli mi? Sevgilisi kim? Tüm bu soruların cevapları dünyanın farklı ülkelerinde araştırılmaktadır. Sadakatsiz dizisi çok sayıda ülkede yayınlandığı için Cansu Dere’nin daha önce oynadığı dizileri ve filmleri merak konusu olmuştur. İspanya başta olmak üzere başarılı oyuncunun hayranlarının sayısı dünyanın her yerinde artmaktadır. Bu nedenle kendisi hakkında ayrıntılı bilgiler içeren bir biyografi yazısı hazırladık. Böylece merak ettiğiniz konularla ilgili kolay bir şekilde bilgi sahibi olabileceksiniz.

Cansu Dere Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli?

Cansu Dere’nin aslen nereli olduğu çok sayıda kişi tarafından merak edilmektedir. Ayrıca burç, boy ve kilo bilgileri de araştırılmaktadır. Şu anda bir sevgilisi olup olmadığı da büyük merak konusudur. Peki Sadakatsiz dizisi Asya kim? Gerçek adı ile Cansu Dere kimdir? İşte Cansu Dere’nin hayatı!

Cansu Dere Türk dizi ve film oyuncusudur.
Eskiden mankenlik, seslendirme sanatçılığı ve sunuculuk yapmıştır.
Mankenlik yaptığı dönemde Türkiye’nin en başarılı mankenleri arasında gösterilmiştir.

Kaç Yaşında? Aslen Nereli?

Cansu Dere 14 Ekim 1980 Ankara doğumludur.
Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenlidir.

Cansu Dere Sevgilisi Kim?

Geçmişte Okan Bayülgen, Cem Yılmaz, Cem Aydın gibi isimlerle birlikte olduğu haberleri basına yansımıştır.
Daha önce hiç evlilik yapmayan Cansu Dere’nin günümüzde bilinen bir sevgilisi yoktur.
Arda Dere adında bir erkek kardeşi vardır.
Doğa ile baş başa kalmayı, kedileri ve köpekleri çok seven oyuncu çok göz önünde olmayı tercih etmeyip nadiren basına röportaj vermektedir.

Cansu Dere Burç Boy Kilo

Yeni yerleri keşfetmeyi çok seven Cansu Dere Terazi burcu özelliklerini taşımaktadır. 1.76 metre boyundadır ve 58 kilodur.

Cansu Dere Hayatı

Cansu Dere ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. İzmir Vali Vecdi Gönül Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü‘nde aldı.

2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.
İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiye’yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris’te çeşitli defilelere katılmış ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir.

2000 yılında televizyon dünyasına girmiştir. İlk sunuculuk deneyimini Kanal D’deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşamıştır. Ardından 2004 yılında Show TV’de yayınlanan Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışmayı sunmuştur. NTV’de yayınlanan Life Style Moda programında sunuculuğun yanı sıra editörlük de yapmıştır. 2005’te yine NTV’de N Moda programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Oyunculuk üzerine özel dersler aldıktan ve çeşitli atölye çalışmalarına katıldıktan sonra 2004 yılında Hilal Saral’ın yönettiği ve Nazan karakterini canlandırdığı Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra Türkan Derya’nın yönettiği Alacakaranlık adlı dizide Irmak Bozoğlu karakterini canlandırmıştır.

2005 yılında Zeynep Günay Tan’ın yönettiği Güz Yangını dizisindeki Ceylan rolüyle dikkatleri çeken Dere, bu dönemde Çağan Irmak’ın TV filmi formatında çektiği Kabuslar Evi filminde köylü Esma karakterini oynamıştır.

2006-2008 yılları arasında Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynayarak popülerliğini arttırmıştır. Sıla karakteri ile yer aldığı dizi ile hayran kazanmaya başlamıştır.

2007’de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Son Osmanlı Yandım Ali adlı, Defne karakterini oynadığı dönem filmi 1 milyonun üstünde seyirci tarafından izlenmiştir.

2009 yılında, senaryosunu Onur Ünlü’nün yazdığı ve Taner Elhan’ın yönettiği Acı Aşk adlı filmde rol almıştır. Halit Ergenç, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu ile başrolleri paylaştığı filmde Oya adlı bir fotoğrafçıyı oynamıştır.

2009’da döneme damgasını vuran Ezel dizisindeki Eyşan rolü ile daha da ünlenmiştir.
Yine 2009 yılında Totally Spies:Casus Kızlar Her Şey Nasıl Başladı? filminde Alex ve Mandy karakterlerini seslendirmiştir.

2010’da Yahşi Batı filminde Mary Lou karakterini oynamıştır.

2011’de Serdar Akar’ın yönettiği, 3. sinema filmi Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Songül isimli bir polisi canlandırmıştır.

2012’de El Yazısı filminde yine başrolü üstlenmiştir. Cansu Dere bu filmde küçük bir kasabada eczacılık yapan Zeynep rolünü üstlenmiştir. Yine aynı yılda Loreal Paris’in reklam yüzü olmuştur.

2012 – 2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde İranlı Firuze karakteri ile yer almıştır.

2016 yılının Ekim ayında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Anne dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2018 yılında Haluk Bilginer ile başrolü paylaştığı, internet platformu puhutv’de yayınlanan Şahsiyet dizisinde Nevra Elmas karakterini canlandırmıştır.

2019’da ise Tolga Sarıtaş ile başrolünü paylaştığı, FOX’ta yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisinde Banu Karalı karakterini canlandırmıştır fakat proje fazla uzun sürmeyip 6. bölümünde final yapmıştır.

2020 yılından itibaren ise Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile başrolü paylaştığı, Kanal D’de yayınlanmaya başlayan İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya Yılmaz karakteri ile oyunculuk hayatına devam etmektedir.

Sadakatsiz Asya Kim?

Asya Arslan

Otuzlu yaşlarının ortasında, iç hastalıkları alanında ihtisas yapmış çok başarılı bir doçent doktor. İzmir’de doğmuş büyümüş. Erken yaşta annesi ve babasını şaibeli bir trafik kazasında kaybetmiş… Henüz doktorluğa yeni adım atmışken tanıştığı Volkan’a çok aşık olmuş ve kariyer yolu yurt dışına dahi uzanabilecekken, o Volkan’ın memleketi Tekirdağ’a yerleşerek, mutlu ailesini kurmuş. Etrafındaki herkesin Volkan’la bir bağı var. Hayatındaki yalnızlığından dolayı Volkan’a ait her şeyi “kendisinin” diye benimsemiş. Dışarıdan her ne kadar soğuk ve egolu gözükse de kendi içinde sıcacık bir enerjisi var. Aşırı derecede titiz, oğluna ve işine son derece bağlı, ailesine sadık. Çoğu zaman kuralcı ve baskın. Kendisine dürüst olunduğunda fazlasıyla bağışlayıcı. Fakat yalana tahammülü yok. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Ali; her şeyi göze alabilir ama ondan ayrılamaz.

Cansu Dere Twitter Ve İnstagram Adresi

Kendisine ait kişisel bir web sitesi bulunan Cansu Dere’nin sosyal medyada farklı platformlarda hesapları mevcuttur.
Bu yazının hazırlandığı sırada resmi Twitter hesabında 59.000 takipçisi bulunmaktadır. Mavi tıklı Facebook hayran sayfasında 2 milyon takipçisi bulunmaktadır. İnstagram hesabında ise 2 milyon 200 bin takipçisi bulunuyor.

Kişisel Web Sitesi http://www.cansudere.com.tr/

Twitter Adresi https://twitter.com/officialdere

İnstagram Adresi cansudere

Facebook Hayran Sayfasının Adresi https://www.facebook.com/cansudereofficial

Aldığı Bazı Ödüller

2017 5. GQ Men Of The Year Ödülleri – Yılın Kadını – Anne
2017 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – Kendi Mucizesini Yaratan Kahramanlar – Ezel
2019 19. YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri – En Beğenilen Kadın Dizi Film Oyuncusu – Şahsiyet
2021 21. YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri – En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu – Sadakatsiz
2021 Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası (CCHT) – Bireysel Başarı

DİZİLERİ

2003/2005- Alacakaranlık / Irmak Bozoğlu

2004- Metro Palas/Nazan

2004-Avrupa Yakası /Konuk Oyuncu

2005 -Güz Yangını/ Ceylan

2006/2008 –Sıla/ Sıla

2009/2011- Ezel / Eyşan Atay

2009- Altın Kızlar /Konuk Oyuncu

2012- Muhteşem Yüzyıl/ Firuze- Hümeyra

2016/2017- Anne / Zeynep Güneş

2018- Şahsiyet/ Nevra Elmas

2019- Ferhat ile Şirin/ Banu Karalı

2020- Sadakatsiz/ Asya

FİLMLERİ

2006 Kabuslar Evi: Takip
2007- Son Osmanlı Yandım Ali / Defne
2009- Acı Aşk / Oya Yılmaz Ataoğlu
2009- Casus Kızlar/ Alex
2009- Yahşi Batı/ Mary Lou
2012- El Yazısı/ Zeynep
2011 Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm/ Songül

Cansu Dere Kimdir Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri Filmleri https://youtu.be/T0ipzS0JEmM