Kimdir

Yargı Dizisi Defne Kimdir? Beren Nur Karadiş Kaç Yaşında Oynadığı Diziler

Yargı dizisindeki Defne kimdir? Yargı oyuncuları arasında bulunan Beren Nur Karadiş kimdir? Kaç yaşında? İnstagram adresi var mı? Oynadığı diziler.

Beren Nur Karadiş dizi ve film oyuncusudur. Yaşı küçük olmasına rağmen şimdiden çok önemli projelerde yer almayı başarmıştır. Henüz İlkokul’da okumaktadır. 2014 İstanbul doğumludur.

2019 yılında Bir Aile Hikayesi dizisinde Mercan Güneş karakterini canlandırarak ilk dizi deneyimini yaşamıştır. 2019 – 2020 dizi sezonunda ise TV8 televizyon kanalının dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir’in (Zeynep) çocukluğunu canlandırmıştır. 2021’den itibaren ise Kanal D televizyon kanalının dizisi olan Yargı dizisinde Defne karakterine hayat vermektedir. Başarılı oyuncu IMDB bilgilerine göre Doktor Sadık Ahmet filminde de yer alacaktır. Kendi küçük yeteneği büyük olan oyuncu sosyal medyada İnstagram’ı aktif bir şekilde kullanmaktadır. Bu yazının hazırlandığı an itibarı ile İnstagram hesabında 4.250 takipçisi bulunmaktadır. Minik yeteneğin takipçi sayısı her geçen gün artmaktadır. Yargı dizisinin yeni bölümleri yayınlandıkça da bu artışın sürmesi beklenmektedir.

İnstagram Adresi berennurkaradis