Kimdir

MasterChef 2021 Mete Ozan Kibar Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Mesleği

MasterChef fırtınası ekranlarda esmeye devam ediyor. Özellikle bu sezon çok yetenekli yarışmacıların seçilmesi nedeniyle programın ilerleyen bölümlerde reyting rekoru kırması bekleniyor. Şu sıralar kadrosu şekillenen yarışma izleyiciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Yaz aylarının adeta klasiği haline gelen program oldukça uzun soluklu olarak ekran macerasına devam edecek. Bu nedenle yarışmacıların hayatları da oldukça merak ediliyor. En çok merak edilen yarışmacılardan birisi de Mete Ozan Kibar. İzleyiciler yetenekli ve yakışıklı yarışmacı ile ilgili arama motorlarında sıklıkla ve çeşitli olarak arama sorguları gerçekleştirmektedir. Çeşitli soruların cevaplarını aramaktadırlar. Bu yüzden bizler de genç yarışmacı hakkında bilgiler içeren bir biyografi yazısı hazırladık. Elbette zamanla yeni bilgiler ortaya çıkacaktır. İlerleyen günlerde bu nedenle yazımızda güncelleme ve eklemeler yapabileceğimizi hatırlatalım.

Mete Ozan Kibar Kimdir?

MasterChef 2021 yarışmacısı Mete Ozan Kibar kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Ne iş yapıyor? Doğum tarihi ne? Burcu, boyu ve kilosu kaç? Nerelerde çalıştı? Facebook, Twitter ve İnstagram adresi nedir? Tüm bu soruların cevaplarına yazımızda yer vermeye çalıştık. İşte genç yarışmacının hayatı…

MasterChef Türkiye 2021’e katılan Mete Ozan Kibar henüz 25 yaşındadır.
Aslen İstanbul doğumludur ancak Muğla Fethiye’de yaşamaktadır.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitim görmüştür.
Göçek’te bir restoranda çalışmaktadır.
Yıllardır bu meslekte olduğunu belirten yarışmacı en iyisi olmayı hedeflemektedir.
Henüz kendisine aşçı demediğini ve ne zaman en iyisi olursa aşçılık unvanını kendisi için söyleyebileceğini belirtmiştir.
Beş kardeş olan Mete Ozan Kibar, aşçılık mesleğinin aksiyonunu, koşturmasını sevdiğini, mutfakta pire gibi olduğunu, strese dayanıklı olduğunu belirtmiştir.
Hedefleri arasında jüri üyeleri gibi aşçılık mesleğinde önemli bir konuma gelmek var.
İlk eleme turunda tarhanalı marine edilmiş pastırmalı çupra yapan Mete, Danilo Şef ve Somer şeften evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başarmıştır.

Üçlü Düelloyu Kazanarak Üst Tura Çıktı

İddialı yarışmacı geçen yılın şampiyonuna gönderme yaparak kolay bir şekilde değil hak ederek bir başarı elde etmek istediğini belirtmiştir.

Üçlü düelloda Ashabil Yaşar, Kazım Karataş ile yarıştı. Şefler, yarışmacılardan 35 dakika içerisinde kuşkonmazlı risotto hazırlamalarını istedi. Yarışmacıların hazırladıkları tabaklar, şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği karara göre bir üst tura çıkan isim, Mete Ozan Kibar oldu.

MasterChef 2021 Mete Ozan Kibar İnstagram Adresi

Sosyal medyada görüldüğü kadarı ile sadece İnstagram kullanan yarışmacının bu yazının hazırlandığı an itibarı ile İnstagram’da 1.058 takipçisi bulunmaktadır.
İlerleyen günlerde takipçi sayısının hızla artması beklenmektedir.
Sizler de yarışmacı ile ilgili görüş ve yorumlarınızı yazının altına yorum olarak yazabilirsiniz.
Kendisine yarışmada başarılar dileriz…

İnstagram Adresi https://www.instagram.com/metekibarr/