Kimdir

Ada Masalı Alper Kim? Rami Narin Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Oynadığı Diziler

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Ada Masalı yayın hayatına başladı. İzleyiciler de bu nedenle oyuncu kadrosu içerisinde bulunan isimler hakkında arama motorlarında araştırmalar yapıyor. Ada Masalı oyuncu kadrosu içerisinde bulunan ve hayatı merak edilen oyunculardan birisi de Rami Narin. Alper karakteri ile dizide yer alan yakışıklı oyuncu hakkında çok sayıda ve çeşitli merak edilen konular var. (Video biyografisi yazıya eklenmiştir. Dilerseniz sesli anlatımlı videomuz aracılığı ile de bilgiler edinebilirsiniz.)

Rami Narin Kimdir?

Rami Narin Biyografi https://youtu.be/YXyX-6N-1iM

Rami Narin kaç yaşında? Nereli? Boyu, burcu ve kilosu. Oynadığı diziler gibi çeşitli sorgular arama motorlarında aranıyor. Biz de oyuncu hakkında merak edilen soruların cevaplarının yer aldığı bir biyografi yazısı hazırladık. Elbette ki bilgiler zamanla güncelliğini yitirebilir. Yeni bilgiler de ortaya çıkabilir. Bu nedenle yazımızı ilerleyen günlerde güncelleyebileceğimizi de hatırlatalım.

Kaç Yaşında?

Rami Narin dizi oyuncusudur. 1993 Hatay doğumludur. 4 kardeşi vardır. Ragıb Narin adında şarkıcılık yapan kardeşi bulunuyor.
Doğup büyüdüğü Hatay’da Özel Zengi Koleji’ni bitirdikten sonra İstanbul’a gelip Beykent Üniversitesinden mezun oldu. Ardından çeşitli yerlerde oyunculuk eğitimleri aldı.
Cornetto reklamında da oynayan ünlü isim ilk olarak 2014 yapımı Ezra dizisinde Taylan karakteri ile yer aldı.
2018’de ise Ağlama Anne dizisinde Salih rolü ile yer almıştı.
2019 yılında Benim Adım Melek dizisi kadrosunda yer aldı.
2020’de Yeni Hayat dizisinde yer alan oyuncu şimdilerde ise Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Ada Masalı isimli dizide Alper karakterine hayat vermektedir.
Rami Narin aslen Hatay, Antakya’lıdır. 175 cm boyunda ve 73 kg ağırlığındadır. Arapça, İngilizce ve İspanyolca konuşabilmektedir. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan oyuncunun bu yazının hazırlandığı an itibarı ile 48.000 takipçisi bulunmaktadır.

İnstagram Adresi https://www.instagram.com/raminarin/